2019-10-14 04:06

Noi ÎNREGISTRĂRI cu Țuțuianu: De ce îi ATACĂ pe Claudiu Manda și Olguța Vasilescu. Reacția PSD-iștilor

 |  23:09
Noi ÎNREGISTRĂRI cu Țuțuianu: De ce îi ATACĂ pe Claudiu Manda și Olguța Vasilescu. Reacția PSD-iștilor

Scandalul e departe de a se fi terminat între conducerea partidului și Adrian Țuțuianu. România RTv a difuzat noi înregistrări din ședința cu primarii și consilierii din județul Dâmbovița în care țintele sunt, de această dată, Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu.

"Au mai luat cuvântul, ca să ştiţi, Olguța Vasilescu care dădea lecții pe nu știu ce. I-am zis cam așa: 'pe vremea comuniștilor era un dicton cam așa: fie prostul cât de prost, mintea vine după post'. I-am spus că face parte din categoria miniștrilor care au sentimentul că dacă s-au așezat pe scaun sunt și ei mai deștepti.

A ieșit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi folosește, că are de învățat. M-a înjurat mai temeinic decât alții", spune Adrain Ţuţuianu.

În replică, Claudiu Manda a declarat la RTV: ”Dl Ţuţuianu nu înţelege ironia, eu am spus că ar trebui să fim mândri că suntem contemporani cu domnia sa în mod ironic, eu nu am intervenit la momentul respectiv pt că a făcut referiri la faptul că nu s-au modificat legile securităţii naţionale. E abordarea domniei sale, cred că va trebui să discutăm în Cex despre afirmaţiile făcute...înţeleg că dacă colegii au început să-l asculte şi să-l înregistreze, e o chestiune şi de colegialitate măcar

Sigur că noi vorbim până la urmă de un bun coleg de partid, avem o discuţie serioasă în CEx, poate ar trebui să fim mai atenţi...măcar s-o facă în mod corect. Înţeleg că dânsul era zmeu, ne dădea răspunsuri la toţi. În şedinţa respectivă nu intenţionam să iau cuvântul, am ridicat mâna şi am vorbit imediat după ţuţuianu când a vorbit de legile securităţii naţionale”

La rândul său, Lia Olguța Vasilescu a reacționat prompt:

”Vă asigur că dacă ar fi fost aşa ceva, nu aveam nevoie de niciun bărbat să mă apere, dar nu a fost o astfel de discuţie, ne-a ţinut aşa o lecţie, a spus că e o lege pe ocupare care nu a mai apărut. I-am spus că nu ştie ce a votat în parlament, pt că legea a trecut deja prin senat şi mi-a spus că nu a trecut această lege, ar trebui să mai primesc sfaturi din când în când, i-am replicat să fie mai atent ce votează, asta a fost singura discuţie” 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-11

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Punctul trei de la PSD PSD trage ponoasele limbajului „implementat” în discursul partidului de fugiții din PRM pe care i-a primit la sân. Scandalul iscat de înjurăturile deputatului Claudiu Manda pe Facebook a avut un efect negativ asupra imaginii și așa șifonate a social-democraților. E adevărat, nu și în fața „fanilor” duri, care îl laudă pe parlamentarul doljean că s-a bătut în vorbe grele cu un român plecat în Anglila, se pare șofer de tir, care îl critica pe contul de Facebook
14 Dec 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray