2019-07-19 05:01

Nu s-a potolit nici la JILAVA. Ce a putut face CRIMINALA de la metrou în celulă

 |  11:31
Nu s-a potolit nici la JILAVA. Ce a putut face CRIMINALA de la metrou în celulă

Arestată preventiv după ce a ucis o tânără, aruncând-o în faţa metroului, Magdalena Şerban este acuzată că ar fi ameninţat cu moartea două angajate ale Spitalului Penitenciar Jilava, acolo unde este închisă.

"E vorba de ameninţare. Ea era în cameră. În data de 18 decembrie, persoana privată de libertate în vârstă de 36 de ani, arestată preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat injurii şi ameninţări cu moartea asupra două agente supraveghetor de pe secţia de deţinere. Conform dispoziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe Tribunalul Ilfov pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, conform art 275 Cod Penal. E vorba de mijloace de comunicare directă", a declarat pentru Mediafax, Denisa Ene, reprezentant al Penitenciarului Jilava.

Magdalena Şerban este în acest moment faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Bucureşti, aceasta contestând arestarea preventivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-20Parerea ta...

@DUX
20 Dec 2017

Rarinca a stat 6 luni inchisa pentru ca o dementa( Livia SAtana) asa a hotarat Rarinca i a cerut SATANEI sa i dea inapoi datoria de bani iar SATANA a inchis o pentru ca ea era " Dumnezeu pe pamant " iar justitia era a ei Iata asta este justitia lui IOHANNIS SI EL O SATANA MASLUITOARE DE ACTE SI HOTIE DE CASE pENTRU ASTA IES IN STRADA PARTIDUTUL LUI soros ,pentru o justitie de nebuni si de diletanti precum PORTOCALA Lumea nu e proasta!
CRIMINALA ASTA,
20 Dec 2017

ca toți nebunii psihopați trebuie EUTANASIAȚI! Pt.că altfel, fiind prea mulți, le dau drumul din spitalele nenorocite, subfinanțate și fără personal specializat și auxiliar (brancardieri, infirmiere, gorile pt. imobilizare) omorând oameni nevinovați = ei trăind bine-merci, normalii - în groapă! Cică n-are ce le face! Faceți draq studii pe ei, o lobotomie ceva, anulați-le efectele sist.limbic ca să nu mai fie agresivi și lăsați-i așa...legume să cerșească la capăt de pod, NU dând în cap la alții sau împingând sub șine, cine știe ce nevinovat/ă.
@@DUX
20 Dec 2017

traiasca Antena 3 cea care va dezvalue hotiile si abuzurile
TORJES
20 Dec 2017

Eu as merge pana la individele acelea care au abuzat o si si au batut joc de ea ,aducand o in starea actuala Acelea trebue sa raspunda in fata legii iar pe femeia asta nenorocita as ducee o la spital
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Dec 2017

cineva profita de toate cazurile astea....vezi reclama de kkt in care politia cauta tapi ispasitori ca nu stie sa prinda criminalii.....cine face caz de asemenea porcarii si speculeaza la infinit minciunile.HAZNAUA VARANULUI mancator de KKT
@ DUX
20 Dec 2017

Daca aveai macar un neuron...cred că ai fi gandit ...dar asta e...nu poti cere la un avorton sa aibe asa ceva.....LA MULTE SUCCESURI absolvent al scolii mentionate de chior
LEVST.
21 Dec 2017

Transfer, "din cauza de poza":Interesant este complexul ei facial, din unghiul din care este luata aceasta poza, arata de parca ar face trecerea de la ex-regele mihai, la monica machiavella...(Ar fi bine ca respectiva sa fie monitorizata cand ia mijloace de transport in comun, chiar si la Bruxelles...)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray