2020-08-08 04:24

Numele lui Dragnea, pomenit din nou peste Ocean în legătură cu evenimentele de la inaugurarea lui Trump

 |  14:42
Numele lui Dragnea, pomenit din nou peste Ocean în legătură cu evenimentele de la inaugurarea lui Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a devenit iar “vedetă” în presa americană, numele său apărând în această săptămână într-o investigație jurnalistică cu privire la suspiciuni de corupție în legătură cu evenimentele prilejuite de începerea mandatului de președinte al lui Donald Trump.

Potrivit investigației jurnaliștilor de la talkingpointsmemo.com, baronul de la Teleorman este bănuit că ar fi purtat negocieri secrete cu o companie cu afaceri în domeniul securității și apărării, aparținând lui Elliott Broidy, fostul lider republican care l-a invitat la Washington, la inaugurarea lui Trump.

 

talkingpointsmemo.com: "Dragnea a venit la invitația lui Broidy…"

 

Jurnaliștii de la talkingpointsmemo.com scriu că activitatea lui Elliott Broidy este investigată în prezent de procurorii americani, existând bănuieli de trafic de influență. Mai mult, jurnaliștii americani afirmă că afacerile politice puse la cale de Elliott Broidy ar fi cheia de boltă a întregii investigații a ingerinței ruse în alegerile americane, investigație coordonată de procurorul special Robert Muller. În fapt, jurnaliștii de la talkingpointsmemo.com susțin că Broidy și ceilalți membri ai comitetului de inaugurare pentru Trump, mulți dintre ei infractori condamnați pentru diverse fapte, ar fi strâns bani de la diverse entităti statale și politicieni pentru a le asigura o schimbare de atitudine din partea noului președinte în relațiile bilaterale. Trebuie subliniat faptul că firma Circinus, cu afaceri de data recentă și în România, îi aparține lui Elliott Broidy, omul care s-a ocupat de organizarea evenimentelor de la inaugurarea mandatului lui Trump. Jurnaliștii americani de la talkingpointsmemo.com susțin că Liviu Dragnea a postat o fotografie pe Facebook cu o zi înainte de inaugurare, fiind la o cină cu președintele-ales, Donald Trump. Dragnea, cercetat pentru acuzații de corupție în România, a venit la invitația lui Broidy, în timp ce numele firmei Circinus a fost menționat oficial ca fiind în negocieri cu Guvernul român.

Oare aceasta să fie ancheta DNA de care vorbea Liviu Dragnea, în urmă cu câteva zile, la întâlnirea liderilor PSD de la Palatul Parlamentului?

Articolul integral, publicat joi de jurnaliștii de la talkingpointsmemo.com poate fi citit aici:   https://talkingpointsmemo.com/muckraker/trump-corruption-scandals-begin-to-revolve-around-inauguration

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-21Parerea ta...

ANONIM
21 Dec 2018

JURNALISTI DE KKT CAM DE TALIA LUI IOSKA BUBLE DE LA NOI
ANONIM
21 Dec 2018

Porkarul dublu condamnat penal si cu acte de studii false draknea face din nou Romania de râs in strainatate. Gunoiul de Teleorman nu-i la prima fapta de acest gen , el platind din BANII ROMÂNILOR si pe rudolph giuli-BANII pentru niste aberatii. Locul acestui VIERME ESTE LA TÂRGOVISTE IN ZIUA DE CRACIUN.
ANONIM
21 Dec 2018

Ce invitat si bastanul sta pe scaun ? Bani si afacerile cine le plateste ?
CRETINII ĂȘTIA,
22 Dec 2018

ÎȘI CUMPĂRĂ LOCURILE ÎN PARLAMENTUL RUȘINII, ÎN GUVERN, PUPÂND GHIULUL MAI-MARILOR, CONCOMITENT CU GENȚILE DOLDORA DATE CA ȘPAGĂ...INTERMEDIATE DE DEGE(NE)RAȚI-GENERALI CARE SE TRAG ÎN POZ(N)Ă DUPĂ....ALĂTURI DE URMAȘI AI INSTITUTULUI DE MEDICINĂ LEGALĂ...CU FEȚE SINISTRE ȘI OCHI DEMENȚI, CE FAC TROC CU MAI-MARII LUMII, CA NIȘTE VERITABILI BORFAȘI! SYCTIRRRRRRRRR!!!!!
ANONIM
27 Dec 2018

Nici cat mucii lui Dragnea nu valorati, mai criticii lui peste !
ANONIM
27 Dec 2018

Înseamnă că i i-ai valorizat tu...cu limba, mai întâi sub-lingual....erau buni? Erau estetici, sub formă de biluțe sau erau scurși direct din sinusuri? Aveau și păr? Atât ăla din nări, cât și ăla din mustăți?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz