2020-07-11 17:10

Numire suprinzătoare la CFR Călători

 |  12:33
Numire suprinzătoare la CFR Călători

Controversatul director general interimar de la CFR Călători, Dan Marian Costescu, cel impus şi susţinut de gruparea PDL de la Cluj şi Vasile Blaga, a făcut joi o mutare surprinzătoare.

Acesta l-a numit pe funcţia de director al Regionalei CFR Călători Braşov pe Ionel Dicu, cel care fusese trimis la plimbare anul trecut pentru o serie de probleme create în zona Gării Braşov. Numirea lui Ionel Dicu este de fapt o întoarcere de serviciu de către Dan Costescu. După ce Costescu a fost demis din funcţia de ministru al Transporturilor de către Dacian Cioloş, Ionel Dicu l-a luat consilier pe acesta, mai mult de formă însă, pentru că de fapt Costescu nu prea ajungea pe la Braşov. În schimb, între cei este şi o relaţie mai pământeană, şi anume ambii sunt din Teleorman, copilărind în localităţi apropiate. Mai mult, între cei doi este şi un alt liant, şi anume un om de afaceri extrem de potent şi bine înfipt în afacerile din zona căilor ferate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-27Parerea ta...

GEORGE NIKU
29 Mar 2020

Se reface BRIGADA nu se mai tine cont de nimic LEGEA o fac EI salariati se trimit fortat in CS ce fac sindicatele nu s4e vad se ascund prin locuri intunecose Sunt la conducere toti care au dus cfrcalatori la pierderi de peste 100milooane nu lei ciEURO instiitutiile vegheaza dar nu garanteaza####scapam noi si de covit19
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz