2020-07-06 20:28

O adolescentă a fost VIOLATĂ şi UCISĂ cu sânge rece de un cioban, în Prahova

 |  20:22
O adolescentă a fost VIOLATĂ şi UCISĂ cu sânge rece de un cioban, în Prahova

O adolescentă în vârstă de 19 ani a fost găsită moartă într-o pădure din zona localităţii Râfov, județul Prahova. Ea era dezbrăcată de la brâu în jos, iar poliţiştii au concluzionat că tânăra a fost violată şi apoi ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. Autorul ar fi un cioban de 23 de ani din aceeaşi localitate, care a fost deja reţinut şi audiat.

Primele informaţii arată că bărbatul este cioban la o stână din zonă, iar adolescenta ajuta la treburile gospodăreşti de la stâna respectivă. Se pare că suspectul ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu adolescenta, însă aceasta s-a împotrivit.

"Astăzi, în jurul orei 11,00, am fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că într-o pădure din zona localităţii Râfov a fost găsit cadavrul unei femei. Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos şi prezenta mai multe urme de violenţă pe corp. În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, ar fi fost iniţial violată şi apoi ucisă de un bărbat de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere", precizează IPJ Prahova,. Autorul faptei a fost depistat, fiind audiat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova şi de către poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Prahova.  În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi viol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz