2020-02-22 09:07

UPDATE. O altă FATĂ a DISPĂRUT de acasă. A fost dată în URMĂRIRE NAȚIONALĂ

 |  13:08
UPDATE. O altă FATĂ a DISPĂRUT de acasă. A fost dată în URMĂRIRE NAȚIONALĂ

O fată de 13 ani din Alba Iulia a plecat duminică de acasă şi nu s-a mai întors până în momentul de față. Adolescenta este căutată de polițiști și a fost fost dată în urmărire naţională.

UPDATE 14.11. Adolescenta din Alba Iulia dată în urmărire naţională după de a plecat de acasă şi nu mai revenise a fost găsită în localitatea Bucerdea Grânoasă, judeţul Alba, urmând să fie audiată de poliţişti pentru a se stabili dacă a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi, duminică seară, de către un bărbat din Alba Iulia despre faptul că, în seara aceleiaşi zile, fiica sa, Anemone Maria Tică, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Membrii familie nu au putut preciza cum era îmbrăcată adolescenta când a plecat de acasă. Fata are 1,60 metri înălţime, 50 de kilograme, constituţie atletică, păr lung, castaniu, ochi căprui. 

Imediat după semnalarea dispariţiei fetei au fost începute activităţile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel naţional, precizează Poliţia Judeţeană Alba.

Persoanele care deţin informaţii care pot duce la găsirea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine