2020-07-07 11:58

O femeie din Caracal a raportat la 112, înainte de telefoanele Alexandrei, mașini suspecte la casa presupusului CRIMINAL / Răspunsul Poliției este halucinant!

 |  10:28
O femeie din Caracal a raportat la 112, înainte de telefoanele Alexandrei, mașini suspecte la casa presupusului CRIMINAL / Răspunsul Poliției este halucinant!

O vecină din Caracal a lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul dispariţiei Alexandrei, a sunat la 112 de două ori, la ora 3, apoi la 5 dimineaţa în noaptea de 24 spre 25 iulie ca să raporteze o activitate suspectă în faţa porţii acestuia.

Femeia a sunat cu câteva ore înainte ca fata dispărută, Alexandra Măceşanu, să sune şi ea la 112 în jurul orei 11, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Astfel, cel putin teoretic, Poliţia avea o posibilă locaţie suspectă chiar din dimineaţa zilei de joi, 25 iulie.

Vecina a raportat că, în faţa porţii individului, erau două autoturisme parcate portbagaj în portbagaj. Le-a spus poliţiştilor că ea crede că are legătură cu cazul fetei dispărute. De precizat că, pe reţelele de socializare, oamenii din Caracal distribuiau fotografia fetei dispărute încă din seara zilei de miercuri, 24 iulie.

Primul apel al vecinei lui Dincă a fost la 3 dimineaţa. La 5, ea ar fi revenit să ceară informaţii, moment în care poliţistul de serviciu i-ar fi spus să stea linisţită.

„Doamnă, culcaţi-vă liniştită. Sunt maşinile Poliţiei. Nu le mai păziţi, doamnă! Nu trebuie să staţi dumneavoastră trează ca să o găsim pe fata”, ar fi fost dialogul de la 112 dintre vecină şi poliţistul de serviciu.

La ora 11, în aceeaşi zi, Alexandra a reuşit să sune la 112 de pe un telefon al criminalului. Anchetatorii au reuşit abia 19 ore mai târziu, la ora 6 dimineaţa, pe 26 iulie, să descindă în locuinţa suspectului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-28Parerea ta...

VAI SI AMAR!
28 Iul 2019

Pai, daca erau masinile poklitiei? Dar surse spun ca multe grupari sunt axate pe oferirea demonilor lor de inalta propasire a fetelor cumplit batjocorite si atrase de unii ce erau chiar specializati in racolarea fetelor din orase cu promisiuni de petrecere faina si in loc de distractie speciala erau bagate in locurile de chin, obligate sa se dezbrace in fata unor necunoscuti, sa umble goale in genunchi sa le umileaasca cei asezati pe scaunele astei distractii si, care erau mai pudice erau salbatic batute ca sa cedeze, asa ca cele ce vedeau erau docile cum voiau descreieratii depravarii. Multe erau ucise ca sa nu spuna figurile publice. Una era cap bisericesc in Ro., dar investigatiile paranormale din sesiunile de hipnoza regresiva arata ca e o plaga generalizata indiferent de religie, peste tot! Cumplit.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz