2019-07-22 23:31

O locotenentă a Elenei Udrea, implicată în Gala Bute, se ocupă acum de pregătirea președinției române a Consiliului UE

 |  12:43
O locotenentă a Elenei Udrea, implicată în Gala Bute, se ocupă acum de pregătirea președinției române a Consiliului UE

Mai sunt șase luni până când România va prelua președinția Consiliului Uniunii Euriopene, fapt pentru care pregătirile la nivelul Ministerului Afacerilor Externe au intrat în linie dreaptă.

Cum decurg pregătirile e mult de relatat, dar, în schimb, sunt numeroase persoane controversate, din diverse ministere ,care au fost cooptate în grupurile de lucru de la Bruxelles pentru pregătirea președinției române a Consiliului UE. Potrivit informațiilor noastre, un exemplu elocvent în acest sens este cazul directoarei din Ministerul Transportuilor Carmen Moraru, care va merge la Bruxelles să se ocupe, pe domeniul transporturi, de pregătirile pentru preluarea de către România a președinției Consiliului UE la 1 ianuarie 2019. Însă, surprinde această mutare, întrucât Carmen Moraru a fost una dintre locotenentele Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării și Turismului, implicată direct în Gala Bute și cercetată de DNA, după care, în 2013, a aterizat la Ministerul Transporturilor, pentru a gestiona și administra fondurile europene pe acest domeniu. Mai trebuie precizat că directoarea Carmen Moraru s-a "remarcat" la turism, timp de peste zece ani, prin dirijarea fondurilor uriașe de promovare turistică ale României în țară, dar mai ales în străinătate. Jurnalisul Cătălin Tolontan scria pe 18 octombrie 2013, în articolul “Lupul paznic peste noi”, despre această directoare, în timpul scandalului Gala Bute: “Carmen Moraru, directoarea și omul de încredere al Elenei Udrea în  Gala Bute, a fost angajată de Ramona Mănescu că director peste Direcția de verificare a corectitudinii folosirii banilor europeni de la Ministerul Transporturilor” și că “După ce a participat, conform inspectorilor anti-fraudă europeni, la încercarea nereușită de a deconta ilegal 1,5 milioane de euro din bani europeni, Carmen Moraru, director general în ministerul Elenei Udrea, a fost numită „director la Direcția Constatare și Stabilire nereguli fonduri europene din Ministerul Transporturilor”!!!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-20Parerea ta...

LEVST.
03 Iul 2018

"locotenent?!" .... dupa cum arata, pare a fi sergent de instructie...Cred ca aia de la Bruxeless o sa-l vada pe dracu, cu asta...( cum se zice!)
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Ineditele rețete baltice de atragere a turiștilor străini Insipidul ministru al Turismului de la noi, inginerul silvic Bogdan Trif, a anunțat că, anul trecut, România a cheltuit pentru participarea la 20 de manifestări expoziționale internaționale suma de 7.799.336,95 de lei, ceea ce a însemnat circa 1.700.000 de euro
15 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray