2020-07-07 12:24

O nouă modă la MTS - promovare după devalizare

 |  14:15
O nouă modă la MTS - promovare după devalizare

PUTEREA a semnalat, de mai multe ori, că de aproape 10 ani, Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București (DTSMB) a devenit SRL-ul controversatului director Ștefan Săndulache (FOTO), impus pe acest post de PDL și garantat de Monica Iacob Ridzi și Elena Udrea.

Ca să-l scoată cât de cât basma curată pentru dezastrul pe care l-a făcut la DTSMB, dar și ca să se șteargă urmele jafului, conducerea Ministerului Tineretului și Sportului (MTS), mai exact secretarul de stat cu atribuții în domeniul Tineretului, Remus Munteanu, a dispus ca, începând cu 8 august 2019, Ștefan Săndulache să fie mutat pe un post de conducere la Direcția Generală Politici, Strategii și Activități în Domeniul Tineretului din cadrul MTS.

 

„Scanat” de Curtea de Conturi a României

 

Mutarea lui Ștefan Săndulache, de la DTSMB la MTS, este oarecum surprinzătoare, dacă ținem cont că în această perioadă o echipă de la Curtea de Conturi a României scanează activitatea și actele acestei direcții. Ca atare, omul va trebui să dea o serie de explicații despre cum a dat afară funcționarii publici și a angajat și detașat oameni fără respectarea prevederilor legale, ajungându-se ca DTSMB să mai aibă doar trei-patru funcționari publici, deși numărul acestora ar trebui să fie 21. Dar, mult mai grav este faptul că o parte din patrimoniul Direcției s-a evaporate. Mai concret, Curtea de Conturi a României va trebui să lămurească ce s-a întâmplat cu cele două locații de tabără de la Pusnicu, cu baza sportivă Oltenița, dar și cum s-a ajuns că tabăra de la Cernica să aibă valoare de inventar zero. De asemenea, auditorii de conturi poate vor avea curiozitatea să constate că Direcția condusă de Săndulache a achiziționat o serie de bunuri și servicii inutile, că s-au demarat investiții fără să existe buget, dar și cum s-a încredințat controlul preventiv al Direcției unei persoane detașate. Practic, protejatul lui Ridzi și Udrea este promovat după ce a distrus cea mai mare direcție de tineret și sport a MTS.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz