2019-12-13 14:41

O nouă plângere penală pentru delapidare împotriva edilului giurgiuvean "Fuck UE! Fuck NATO! Fuck USA! și p-ăla de la București!"

 |  09:49
O nouă plângere penală pentru delapidare împotriva edilului giurgiuvean "Fuck UE! Fuck NATO! Fuck USA! și p-ăla de la București!"

Pe data de 29 iunie 2018,Judecătoria Bolintin Vale urmează să se pronunţe în dosarul nr. 2223/192/2016 deschis de către Curtea de Conturi a României, dar amânat de 17 ori, pentru “săvârșirea infracțiunilor de delapidare, fals intelectual și abuz în serviciu de către primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa, contabilul Elena Ilie și casierul Gheorghe Lazăr”.

Însă, de curând, Curtea de Conturi a României a făcut o nouă plângere penală împotriva UAT Comuna Ogrezeni, reprezentată de Jean Jipa, și, astfel, Judecătoria Bolintin Vale a deschis dosarul de urmărire penală nr. 1668/192/2018 împotriva edilului giurgiuvean. Potrivit informatiilor noastre, noul dosar are la bază un raport de audit al Curții de Conturi a României din anii 2010-2011, prin s-a constatat derularea ilegală a contractului de salubrizare privind strângerea gunoiului menajer de la populaţie, ceea  a condus la evidenţierea cheltuirii ilegale a circa 3 miliarde de lei vechi, adică circa 300.000 de lei. Practic, edilul PSD din Ogrezeni a plătit această sumă, ce trebuia achitată de populaţie, din banii Primăriei, ceea ce este ilegal. Trebuie precizat că dosaul în care Judecătoria Bolintin Vale trebuie să se pronunţe pe 29 iunie s-a constituit pe baza auditului Curții de Conturi a României efectuat în 2014 la Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Ogrezeni-Giurgiu, în urma căruia „s-au constatat mai multe nereguli, unele de natură administrativă, altele apreciate ca intrând în domeniul incălcării legii penale”. Prin Decizia nr. 28/10.06.2014, Curtea de Conturi a României a dispus un număr de 11 măsuri privind o mulțime de nereguli și ilegalități descoperite la primăria comunei giurgiuvene Ogrezeni, printre care şi „stabilirea întinderii prejudiciului creat prin efectuarea de plăți în baza unor state de plată întocmite în mod nelegal, înregistrarea debitului în evidența contabilă, precum și recuperarea acestuia”. Mai trebuie amintit faptul că Jean Jipa este edilul giurgiuvean care, anul trecut, a afișat un banner uriaș pe sediul primăriei pe care scria "În această instituție, în cabinetul primarului, se fumează oricând, oricât și orice (legale). "Fuck UE! Fuck NATO! Fuck USA! și p-ăla de la București!"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-26Parerea ta...

FREACA MENTA
26 Iun 2018

CE DRACU PRETENTI VREI DE LA UN TIGAN BORIT . DAR SA II DEA SI PENSIE SPECIALA 1 500 DE FIECARE MANDAT . BRAVO CIUMPALACILOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray