2020-08-06 04:26

OFICIAL.Mario IORGULESCU băuse și luase COCAINĂ înainte de producerea cumplitului accident rutier în care a MURIT un tânăr de 24 de ani

 |  12:27
 OFICIAL.Mario IORGULESCU băuse și luase COCAINĂ înainte de producerea cumplitului accident rutier în care a MURIT un tânăr de 24 de ani

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, era beat și consumase droguri înainte de producerea accidentului rutier de duminică noapte, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani, dezvăluie cotidianul „Adevărul”, care citează informații preliminare din raportul medicilor legiști.

Potrivit primelor rezultate ale analizelor, publicate joi de Institutul Naţional de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a ieşit pozitiv la testul privind consumul de cocaină.

De asemena, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal consumase şi alcool înainte de a se urca la volanul maşinii şi avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare – ceea ar însemna că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului.

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un grav accident în Capitală, petrecut duminică noapte, în jurul orei 3.00, pe șoseaua Chitilei. Șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu este internat în stare gravă la Spitalul Elias.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-12Parerea ta...

KATY
12 Sep 2019

Pai daca i-ati dat voie sa bea, eu i-as da o bataie sora cu mortea. Carte stie, a meritat sa-i luati masina de 300000 euro. Copilul mai trebuie si controlat ce face, trebuie educatie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz