2019-07-22 05:18

Oficialii MCV vin la Bucureşti pentru a evalua situaţia JUSTIŢIEI din ţara noastră

 |  12:17
Oficialii MCV vin la Bucureşti pentru a evalua situaţia JUSTIŢIEI din ţara noastră

O delegaţie MCV vine la Bucureşti la începutul lunii viitoare, şi mai precis pe 2 iulie, pentru a evalua situaţia justiţiei din ţara noastră.

Reprezentanţii MCV vor avea cu această ocazie întâlniri şi cu ministrul Justiţiei, Ana Birchall, susţin pentru Mediafax surse judiciare.

Potrivit raportului MCV din noiembrie 2018, adoptarea legilor justiţiei şi presiunile asupra independenţei sistemului judiciar, în special asupra DNA, au generat dubii privind ireversibilitatea progreselor înregistrate de România.

La acea vreme, oficialii europeni au recomandat suspendarea procedurilor în cazul procurorilor de rang înalt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Defecţiune de sistem Om organizat, preşedintele Iohannis, după ce a început anul cu turul bisericilor, a avut ziua de marţi rezervată pentru Justiţie şi Armată, ca să bifeze, probabil, instituţiile în care românii declară că au cea mai mare încredere. Dacă pe partea cultelor religioase lucrurile au mers ca unse, succesul de imagine fiind asigurat, discursul „recitat” de Iohannis la şedinţa CSM de pe o foaie de hârtie, deşi plin de banalităţi şi rostit cu o voce plată, a reuşit să-i irite pe mulţi dintre cei care l-au susţinut. Şi asta pentru că ideile strecurate printre rânduri dovedesc fie o necunoaştere crasă a problemelor şi situaţiei din Justiţie, fie o nouă faţă a preşedintelui, pe care cei care l-au votat, în mod cert nu ar vrea să o cunoască
07 Ian 2015 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray