2019-12-13 14:45

Om din FOTBAL, ameninţat de BĂSESCU cu DNA-ul

 |  09:01
Om din FOTBAL, ameninţat de BĂSESCU cu DNA-ul

În urmă cu câţiva ani, pe când încă era şef la Liga Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, alias “Mitică de la Ligă”, a fost sunat personal de Traian Băsescu, preşedintele României la acea vreme, pentru a-l sfătui să-şi ia un avocat bun în dosarul dezafilierii Craiovei lui Adrian Mititelu. Cel puţin asta susţine cel poreclit “Oracolul de la Bălceşti”.

"Sa va spun acum un caz absolut adevarat. Ma suna de la cancelaria domnului Basescu mai acum cativa ani de zile, eram in birou la Viorel Paunescu si mai era si Papa un prieten al nostru martor. Ma suna: alo, domnul Dragomir? Da! Domnul presedinte Basescu vrea sa vorbeasca cu dvs , dar inchideti telefonul, va sunam pe alt telefon. Imi inchid telefonul, dau si pe pe speaker sa ma dau si eu mare la Viorel Păunescu ca ma suna Basescu, va dati seama. 'Nea Mitică, poti sa imi spui ce e cu dosarul asta cu Mititelu?' Da, domnule presedinte. Da, uitati, a dat federatia in judecata, am explicat eu toate. 'Nea Mitică, să iti iei un avocat bun, fiti atenti, ca te-au bagat astia si pe dumneata'. Imi inchide, la revedere. Ma gandesc ca mi-a dat presedintele tarii telefon, nu se mai leaga nimeni de mine, il asculta serviciile, DNA. Peste trei zile ma cheama procurorul Narita si spune; domnule Dragomir, trebuie sa te trimit si pe dumneata in judecata pe langa Mircea Sandu. Păi, bă, mâncaţi-aş gura, nu am nimic nicio treaba cu asta. 'Te descurci dumneata!' Deci domnu Basescu a stiut inainte. Domne, va jur pe Biblie si pe cruce, ce Dumnezeu, se poate lua inregistrarea. Trag concluzia ca anumite dosare se duceau la Basescu, am crezut ca a vrut sa imi faca un bine, dar mi-a dat 3 ani cu suspendare!", a povestit Dumitru Dragomir la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Ian 2017

CE DIHANII SPURCATE AU CONDUS FOTBALUL....ACEST JEG TREBUIA DE MULT TRIMIS LA PUSCARIE PENTRU JAFURILE DIN FOTBAL
PAUL
09 Ian 2017

Mare golan ai fost si vei fi, sa vedem cum o sa te descurci la " brutărie ",. Tu si cu " bagabontul" de Mircea Sandu a-ti nenorocit fotbalul si ca sa fie tacâmul complet, Ponta si Dragnea si-au pus "incompetentul" sa ne ducem si mai la vale!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray