2020-08-04 20:45

Omul de afaceri Ovidiu Tender, despre arestarea fostei şefe DIICOT Alinei Bica: M-a bucurat!

 |  12:10
Omul de afaceri Ovidiu Tender, despre arestarea fostei şefe DIICOT Alinei Bica: M-a bucurat!

Omul de afaceri Ovidiu Tender, denunțătorul Alinei Bica, a declarat luni, la ieșirea din sediul DNA, că arestarea fostei șefe a DIICOT „l-a bucurat”.

De asemenea, Ovidiu Tender a precizat că a sosit la DNA pentru un dosar vechi, în care acesta a reclamat furtul avionului pe care îl deținea.

„Este o anchetă în curs de derulare și o discutăm mai târziu. Sunt în calitate de reclamant, mi s-a furat un avion în urmă cu câțiva ani, am făcut un denunț penal și am venit să continuăm investigațiile încât vreau avionul sau banii. Vânzătorul care mi l-a vândut mi l-a luat, sub pretextul că îl duce la o reparație, mi l-a luat. E mai complex dosarul”, a afirmat Ovidiu Tender.

În ceea ce priveşte dosarul Alinei Bica, omul de afaceri a fost întrebat dacă a apelat la fosta șefă a DIICOT pentru a îl ajuta într-un dosar.

„Vă imaginați că discuția asta (..) dumneaei s-a oferit să mă aresteze. M-a ajutat ca să mă aresteze, asta v-am spus. M-a bucurat (n.r. arestarea Alinei Bica)”, a afirmat Ovidiu Tender, la ieșirea din sediul DNA, potrivit b1.ro.

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a fost denunţată la DNA de omul de afaceri Ovidiu Tender, potrivit unor surse, citate de b1.ro. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz