2020-03-28 17:58

Omul impus de cuplul Manda-Olguța Vasilescu a lăsat o gaură de 500.000 de euro la CFR Marfă

 |  11:54
Omul impus de cuplul Manda-Olguța Vasilescu a lăsat o gaură de 500.000 de euro la CFR Marfă

În guvernarea PSD, tandemul Claudiu Manda-Olguța Vasilescu, sub umbrela PSD Dolj, l-a impus ca director general la CFR Marfă pe Marinică Voicu, care însă și-a dat demisia pe la jumătatea lunii noiembrie 2019.

Dar, jaful lăsat în urma sa de Voicu este de domeniul incredibilului, noul director general al companiei, Traian Preoteasa, descoperind încă și acum diverse „inginerii” țesute de acesta.

Una dintre „găurile” lăsate de omul cuplulul Manda-Olguța constă în risipirea ilegală a câtorva mii de bonuri de carburanți, în valoare totală de circa 500.000 de euro. Potrivit informațiilor noastre, bonurile, în special pentru motorină, au fost împrăștiate după bunul plac de Marinică Voicu pentru cei din conducerea companiei, dar și pentru alte persoane din Ministerul Transporturilor și din afara acestuia. Acum, noua conducere a CFR Marfă va trebui să impute aceste bonuri fostului director și celor din jurul său, pentru ca, astfel, compania să-și recupereze paguba. PUTEREA a semnalat anul trecut faptul că persoane apropiate de directorul general Marinică Voicu mergeau zilnic la cursuri universitare, după amiaza, cu mașina companiei, după care erau duse acasă de un șofer aflat permanent la dispoziția acestora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-03Parerea ta...

MITICA
03 Feb 2020

la cfr infrastructura sunt toti psd-istii in functii, nu se schimba nimic. ei continua sa fure. oare nu vede nimeni asta? de 3 luni chiar nu se poate schimba nimic acolo? slabi rau de tot cei care sunt factori de decizie. stati cu ei in brate. poate asteapta sa se intample acelasi lucru si acolo sa faca praf tot.
BIROU
05 Feb 2020

Angajati frustrati asta sunteti, lucrati la stat pe o groaza de banet. Frecati menta pe banii nostri, frecati holurile ministerului, va imbuibati pe la bufete si stati sa va comentati sefii. Bai nene, nu-ti convine, mars in privat. Sa vezi ce e munca nu sa stai cu mana intinsa la stat. Sefii aia asa cum sunt va tin pe voi in brate sa jucati bilute, ratatilor!!! Dovediti ca fura, hai sa va vad!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine