2020-01-28 10:35

Omul lui Trump, care l-a invitat pe Dragnea la ceremonie, ARE CONDAMNARE CU SUSPENDARE!

 |  16:36
Omul lui Trump, care l-a invitat pe Dragnea la ceremonie, ARE CONDAMNARE CU SUSPENDARE!

Robert Veress

Invitația pe care au primit-o Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, pentru a participa la ceremoniile de investire a președintelui-ales al SUA, Donald Trump, este adresată, în nume personal, de Elliott Broidy, unul dintre cei 20 de vicepreședinți ai Comitetului Inaugural, constituit la data de 15 noiembrie 2016.

Broidy este un evreu american în vârstă de 61 de ani, bogat și influent, proprietar al unei firme de investiții care îi poartă numele, donator și finanțist al Partidului Republican, implicat și în activități filantropice. A fost și producător de film, a condus și o firmă care s-a ocupat de organizări de evenimente, așa că este de înțeles prezența sa în Comitetul de Inaugurare.

Conform The Wall Street Journal, în anul 2009, Broidy a admis că l-a mituit pe un oficial new-yorkez. Ulterior, a plătit o penalitate de 48 de milioane de dolari scăpând de închisoare cu exxecutare (a fost condamnat cu suspendare).

Este implicat în diverse afaceri și în Israel, tot la nivel înalt. În fotografia alăturată apare alături de premierul israelian Benjamin Netanyahu, la rândul său acuzat de diverse probleme de legalitate și etice și susținător al președintelui ales Donald Trump.

De subliniat că Broidy i-a invitat pe Dragnea și Grindeanu în nume personal. Cu alte cuvinte, o invitație ca de la condamnat cu suspendare, la condamnat cu suspendare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-17

In legatura cu acest articol...

Dragnea și Grindeanu, invitați în SUA la ceremonia lui TRUMP. Nu se știe dacă Iohannis îi va însoți
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
16 Ian 2017

TATUKA ILIESCU NU MERGE?. ......REPEDE PANA NU IA S I EL O CONDAMNARE DE VREO 25DE ANI PENTRU CRIME CO NTRA UMANTATII
EUGEN
16 Ian 2017

Cumpărati-le numai one w ay ticket...Bobita scrim si noi un articol sau ne batem numai joc de cuvint e!?!?
@EUGEN
16 Ian 2017

Nu, boss, te lasam pe tin e sa te inspiri si sa scr ii adevaraciuni pe comisa rul.ro...
KWI
16 Ian 2017

V-a luat maul Dragnea! A dat galbinarea in voi!
X-MAN
17 Ian 2017

Da , asa este , se poate ca a dat galbenarea in ei , dar unde mai pui ca me rg si pe la Minovici Stef an jr. sa vada cum stau t reburile prin Trump Tower ! Aolio , ce ziceti voi astia dinspre dreapta , n imic , nimic , nici o ghi dusie , cereti ajutor lui ,,base,, - aolio dar el saracu a cam pus-o ..... aolio , aolio , aolio !
AGRICULTORUL FERICIT
17 Ian 2017

Condamnat cu suspendare.C e urat. Dar cati conda mnati, care au si executa t pedeapsa au fost si sun t sefi de stat.De exemplu Erdogan. Asa ca, una e una si alta e alta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine