2019-07-19 19:30

Oprea, DEZVĂLUIRI despre FAIMOASA SUFRAGERIE: Au fost 10-12 persoane. A fost o întâlnire privată

 |  09:52
Oprea, DEZVĂLUIRI despre FAIMOASA SUFRAGERIE: Au fost 10-12 persoane. A fost o întâlnire privată

Gabriel Oprea a povestit vineri că noaptea alegerilor din 2009 a fost de fapt o seară în care a avut loc o cină privată într-o “sufragerie normală”, afirmând că "Sufrageria lui Oprea" “ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film ştiiţifico-fantastic”.

"La alegerile din 2009, n-a fost nicio noapte, a fost o seară. Eram parlamentar independent, am plecat împreună cu Iordănescu, cu Onţanu. L-am invitat pe Andronic, pe George Maior, eram prieteni. Ne-am aşezat la masă, în jur de ora 19-20, m-a sunat Maior, m-a întrebat dacă mai am mâncare. A venit cu alţi 2 invitaţi. Am onoare, am caracter, nu cred că este corect să spun cine au fost cei 2 invitaţi. A fost ceva privat, o cină privată. Au fost 10-12 persoane în sufrageria mea. A fost o întâlnire privată", a declarat Gabriel Oprea la RealitateaTV, potrivit News.ro.

El a spus că "Sufrageria lui Oprea" ar fi un "brand bun de scenariu de film, dar un film ştiiţifico-fantastic".

"Cred că sufrageria lui Oprea ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film ştiiţifico-fantastic. În jur de ora 21.00 erau toţi invitaţii. Recunosc, l-am votat pe Traian Băsescu atunci. Am comentat atunci cu colegii mei. Repet, a fost o cină privată, a fost exploatată mediatic", a mai adăugat el.

Jurnalistul Dan Andonic a afirmat, public, că în noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009, în sufrageria lui Gabriel Oprea au fost invitaţi mai mulţi şefi ai instituţiilor de forţă, inclusiv laura Kovesi, care au pus la cale câştigarea alegerilor de către Traian Băsescu, în favoarea lui Mircea Geoană. În urma acestor afirmaţii, a fost constituită o Comisie de anchetă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-30Parerea ta...

ANONIM
30 Iun 2018

Sa moara izmenarul dacă a fost privată.....A FOST ALARMA ....PE UNITATE PTR SALVARE....
ANONIM
30 Iun 2018

IZMENARUL DACA NU E SI FUDUL PARCA NU E PROST DESTUL. PROSTU DACA TACEA FILOZOF RAMANEA.
ANONIM
30 Iun 2018

AFIRMATIILE domnului Basescu in fata lui CIUTACU Ciutacu:ce fel de stat este acesta domnle presedinte? Basescu:stat mafiot este Este stat mafiot Mafiotii din statul mafiot n o sa recunoasca asta niciodata
ANONIM
30 Iun 2018

Distribuiți petiția!La cât mai mulți semnatari!
COADA DRACULUI
01 Iul 2018

IZMENARU ERA CU MAFIA LUI PANDELE , EUROPA , DISTRUGEREA REZERVELOR ARMATEI , A TEHNICI DE LUPTA , TANCURI , AVIOANE , TOT . VREA SA FIE PRESEDINTELE TARI . DAR SI AVERI BAROSANE
MIKIM
02 Iul 2018

"SCURSORILE DIN SUFRAGERIE" - FILM ARTISTIC.
ANONIM
04 Iul 2018

Ați zice că Gabriel Oprea i-a invitat pe ăia cărora intenționa să le ofere funcții și după alegeri ?
ANONIM
04 Iul 2018

"care au pus la cale câştigarea alegerilor de către Traian Băsescu, în favoarea lui Mircea Geoană " ?
ANONIM
04 Iul 2018

Personajele care au publicat un astfel de articol zic că, Andronic ar fi spus că, ăștia ar urmărit să câștige alegerile Băsescu pentru ai face un favor lui Geoană ? Opinați că le-ar fi solicitat Geoană astfel de "favoruri" ? Ați zice că Andronic ar fi spus că grupul inviat de Gabriel Oprea ar fi urmărit "vicierea rezultatului alegerilor" , la inițiativa lui Gabriel Oprea ; sau numai Gabriel Oprea ar fi avut astfel de idei ? Ați zice și că jurnalistul Andronic nu a relatat și dacă s-a eleborat un plan de acțiuni prin care domnul Gabriel Oprea și invitații să stabilească modul de acțiune pentru realizarea obiectivului propus de gazda evenimentului, probabil ?Opinați că ar fi putut fi putut fi propus și de către Traian Băsescu un astfel de "obiectiv" prin care Traian Băsescu și-ar fi propus să îi realizeze favoruri lui Geoană, sau de Gabriel Oprea, sau de către alții dintre cei invitați de către Gabriel Oprea ?
ANONIM
04 Iul 2018

Opinați că persoanele la care face referire articolul ar fi intenționat , din funcțiile publice pe care le ocupau, să îl favorizeze pe Geoană contribuind la obținerea unui rezultat câștigător în alegeri de către Traian Băsescu, folosindu-se de funcțiile publice pe care le dețineau, după cum ar spune domnul Andronic, speță dezbătută de către parlamentari în aceste zile de către parlamentari, referitoare la folosirea funcției publice în scopul obținerii unor avantaje pentru funcționari sau pentru alții ?
ANONIM
04 Iul 2018

Opinați că Geoană ar trebui să zică dacă a solicitat "favorurile" , despre care face referire articolul ,lui Gabriel Oprea, Traian Băsescu sau altora, iar Gabriel Oprea și cei pe care i-a invitat să zică cum intenționau să modifice sau să influențeze votul alegătorilor dacă ar fi fost defavorabil scopului lor de al "favoriza" pe Geoană să nu câștige alegerile, după cum ar zice Andronic ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray