2019-10-14 07:15

Oprea: SPRIJINUL meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu DRAGNEA. A fost decisiv pentru DESTINUL lui politic si chiar personal

 |  09:50
Oprea: SPRIJINUL meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu DRAGNEA. A fost decisiv pentru DESTINUL lui politic si chiar personal

Fostul ministru Gabriel Oprea afirmă, într-o postare pe Facebook, că au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul său i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea, ajutor care "a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal". Oprea dă ca exemplu anul 2004 când el era ministru al administraţiei, iar Dragnea i-a cerut să-l ajute să devină şeful preşedinţilor de Consilii Judeţene din PSD şi 2015, când i-a cerut sprijinul pentru a deveni preşedintele PSD.

Reacţia lui Oprea vine după ce, în contextul acuzaţiilor privind relaţia cu SRI, Dragnea i-a răspuns lui Codrin Ştefănescu: ”Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară aceste expicaţii de la camaradul lui, Gabriel Oprea, de la asociatul lui, Gabriel Oprea, care sigur n-are nicio legătură cu sistemul".

"Am apreciat faptul că domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaraţie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ştefănescu. Sigur că mă numeşte camarad! Au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt. Astăzi mă opresc la două exemple", îşi începe Oprea postarea.

El susţine că în 2004, când era ministrul Administraţiei Publice, iar Dragnea preşedintele CJ Teleorman, Dragnea l-a rugat să îl ajutesă devină şeful preşedinţilor de Consilii Judeţene din PSD.

"La acel moment, PSD câştigase preşedinţia a 17 Consilii Judeţene. Pentru că m-a rugat să îl ajut, m-am întâlnit cu ei, în sediul din Ion Ionescu de la Brad şi i-am convins să-l voteze. Aşa a ajuns camaradul Liviu să fie şeful politic al preşedinţilor CJ din partid", povesteşte Gabriel Oprea.

De asemenea, el afirmă că în anul 2015, Liviu Dragnea a apelat din nou la sprijinul său, de această data din postură sa de preşedinte al UNPR.

"M-a rugat să îl ajut să fie ales preşedintele PSD, în contextul în care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, aşa cum ştie toată presa prezentă acolo şi m-a rugat să-l sprijin. Liviu a ajuns preşedintele PSD şi cu ajutorul meu şi sprijinul UNPR", mai scrie oprea, concluzia sa fiind: "Camaradul la nevoie se cunoaşte".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-09Parerea ta...

CARDAN
10 Mar 2018

JIGODIILE SE AJUTA INTRE ELE .
ANONIM
11 Mar 2018

Si Chiorul la fel te.a rugat ....sau ai primit ordin ....esti o sluga si javră ordinară care acum ai fi zăcut în pușcărie dacă am avea JUSTITIE
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Soarta lui Oprea şi interesul lui Dragnea Încet, dar sigur, se alege praful de visurile de mărire ale generalului UNPR. Partidul de strânsură adunat de Gabriel Oprea în jurul său - rezerva de cadre nefrecventabile a PSD – este uşor dezorientat zilele acestea, şansele sale de supravieţuire politică scăzând dramatic, odată cu cele ale militărosului său lider
02 Feb 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray