2020-08-11 16:46

Patriarhul Daniel se pregăteşte să facă anunţul mult aşteptat

 |  00:20
Patriarhul Daniel se pregăteşte să facă anunţul mult aşteptat

Conducătorul Bisericii Ortodoxe Române se pregăteşte să se retragă. Surse, citate de Comisarul.ro, anunţă decizia Patriarhului Daniel de a părăsi Patriarhia.

Preafericitul Daniel Ciobotea, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a decis să facă un pas înapoi,spun surse din anturajul Mitropoliei Moldovei, citate de Comisarul.ro.

Boala sa gravă, principalul motiv pentru care, aflăm din aceleași surse, a și cerut și primit antemergător de la Poliție, a grăbit luarea acestei decizii. Aceleași surse spun că Preafericitul a avut o lungă discuție de taină cu IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei, succesorul de drept la scaunul Patriarhal. Imediat după aceast întrevedere de taină Preafericitul a anunțat un răgaz de rugăciune de 3 luni de zile.

12 septembrie 2007 este data la care Daniel Ciobotea devine Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, după moartea, la 92 de ani, a lui Teoctist.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-05Parerea ta...

OLI
05 Noi 2015

La ce suită de te...OLOGI are pa lângă el toți tinerei ”unu și unu”, doar so găsi careva care să îi facă puțin masaj să îl lase durerile!!!
BOR (COMUNICAT PREASFÎNT)
05 Noi 2015

E FIRESC ȘI PROCEDEAZĂ CORECT, LA SFATUL SOBORULUI DE ”GENECOLOGI PATRIARHALI”. DANIELA, PREA FERICITA, VA ADUCE PE LUME CÎȚIVA BEBE, FIIND ÎN CEA DE-A ȘASEA LUNĂ DE SARCINĂ! CEI CE-AU LĂSAT-O GREA SÎNT FERICIȚII TĂICUȚI: MELETIE GĂHOZARUL, PRĂMATIE TOMITANUL & JGODIE DÎMBOVITZANUL, TOȚI TREI FERICIȚII PĂRINȚIEI SÎNT, BINEÎNȚELES, ”IZVODITORI DĂ MIR”. DOAMNA CU VOI, ORTODOCSI & ORTODOCSE!
MARA
05 Noi 2015

Preafericitul de acum procedeaza exact ca predecesorul sau, Preafericitul Teoctist, cu ocazia evenimentelor din 1989: se retrage putin (un ragaz de trei luni de rugaciune) pana se aseaza lucrurile. Apoi ne mai preafericeste cu niste moaste, taxe si lumanari la suprapret, iar drept bonus - un set de cuvinte de ocara pentru cei nesupusi, care indraznesc sa-si spuna pasul.
ERA șI TIMPUL....
08 Noi 2015

Cât a frecat ridichea la preoți, URÂTUL ĂSTA din Deal...dar, nu se lasă! S-a ”făcut” cetățean de onoare al Sucevei, ca să nu mai plătească în veci impozit, adică până va pune mâinile pe piept! Să vedem ce face cu ziarul ”lui” Lumina, sau cu a sa televiziune Trinitas....cui le lasă moștenire, sau le vinde furios...sper să moară monopolul impus de ăst JEGOS, ca nimeni să nu facă excursii, pelerinaje DECÂT prin intermediul Patriarhiei, ceea ce reprezintă un abuz serios....P.S. Că să vezi NEFERICITE, cum te dăduși de-a dura, după atâția ani de adunat bani (în saci groși de rafie), ducându-te noaptea-n pădure și predându-le...ști tu cui, celor care AZI, dar și de ieri, alaltăieri...tot vânează și belesc România! Du-te învârtindu-te, înapoi să nu privești, ca să nu înlemnești sau să te transformi, în bulgăre!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz