2019-12-07 14:49

PATRONUL Cherhanalei din 2 Mai a DISPĂRUT pe mare

 |  13:40
PATRONUL Cherhanalei din 2 Mai a DISPĂRUT pe mare

Mai multe nave de patrulare ale Poliţiei de Frontieră şi o ambarcaţiune a Agenţiei Române pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) sunt mobilizate de mai bine de 10 ore într-o vastă operaţiune de căutare a unei bărci pescăreşti cu trei oameni la bord, care nu a mai revenit de pe mare, în zona Mangalia, scrie româniatv.net. Printre cei dispăruți se află și Stănica Gheorghe, zis şi Călin, nimeni altul decât patronul Cherhanalei din stațiunea 2 Mai. Pe lângă acest bussines, el era cunoscut investitor în turismul din sudul litoralului.

Alarma de dispariţie a lotcii plecată pe mare miercuri în jurul orei 14,00, cu trei oameni la bord de la Punctul pescăresc 2 Mai, a fost dată de rudele celor aflaţi în barcă. "Miercuri noaptea, în jurul orei 20,30, am fost informaţi telefonic despre faptul că o ambarcaţiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai, de la ora 14,00, nu s-a întors în port şi nu poate fi contactată şi imediat au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea ambarcaţiunii, respectiv a persoanelor în cauză", se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.

Acţiunea de căutare şi salvare, la care participă două nave de patrulare ale Gărzii de Coastă, MAI 307 şi MAI 2112, şi şalupa SAR Artemis a ARSVOM, este în derulare, de peste 10 ore, prin Centrul de Coordonare şi Salvare Maritimă (MRCC) Constanţa, fiind informate şi alertate şi autorităţile bulgare, prin canalele de cooperare ale Poliţiei de Frontieră.

Datele meteorologice indică faptul că, miercuri după-amiază, în zona Dobrogei şi pe litoral au fost intensificări ale vântului cu aspect de vijelie ce ar fi dus la condiţii improprii de navigaţie pentru o barcă pescărească.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-07

Mai multe imagini:
PATRONUL Cherhanalei din 2 Mai a DISPĂRUT pe mare
zoom
Parerea ta...

ANONIM
07 Mar 2019

MARE PATRON SI MARE PULITICIAN . LA FEL CA MAZARE . ALFEL NU SE FACEA VILVA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray