2020-07-09 05:05

Pe cine a dat afară Tudorel TOADER înainte să-şi dea DEMISIA

 |  12:34
Pe cine a dat afară Tudorel TOADER înainte să-şi dea DEMISIA

Cu doar o seară înainte să-şi dea demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a schimbat din funcţie un director.

Pe Anca Stoica, director la Direcţia afaceri europene şi drepturile omului, postul acesteia fiind preluat de Silvia Ileana Vişoiu, au declarat surse din sistem pentru Mediafax.

Silvia Ileana Vişoiu a deţinut, pe timpul guvernării Ponta, funcţia de secretar general al Ministerului Justiţiei, dar şi pe cea de secretar general al Ministerului Economiei. Soţul Ilenei Vişoiu este Ion Vişoiu, fost consilier personal al fostului ministrul de Externe, Titus Corlăţean.

Totodată, în urmă cu două săptămâni, a fost schimbat şi directorul Direcţiei avizare acte normative, Viorica Matei, în locul acesteia fiind delegată o altă persoană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-15

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Tudorel TOADER îşi vede de treabă în continuare. Ministrul JUSTIŢIEI critică evaluarea PSD
Parerea ta...

ELITELE SUNT SACRIFICATE
15 Iun 2017

RAZBOIUL DECLANSAT ACUM DE MAFIA POLITICA (PSD+ALDE ) PT UCIDEREA INTRE EI , TREBUIE SA SE EXITINDA SI SA CONTINUIE IN RO, IN CADRUL SISTEMULUI POLITIC, CU SPRIJINUL SOCIETATII CIVILE ELITISTE ORGANIZATE, PENTRU A CURATI SOCIETATEA ROMANEASCA POST COMUNISM CONTAMINATA DE ; MAFIOTI, DE EXCROCI, DE MASONI TRADATORI, DE BANDITI , DE DEMAGOGI, DE PATRIOTI TRADATORI , DE OAMENI DREPTI CU POFTE STRAMBE, ETC. TREBUIE ORGANIZATE URGENT ALEGERI ANTICIATE DAR NU CU SI PENTRU FOSTI PUPINCURISTI, DEMAGOGI SAU POLITRUCI DEVENITI VEDETE PUBLICE DUPA 1989.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz