2019-11-14 16:48

Pe cine PREFERĂ Tudorel Toader la conducerea DNA. Care sunt CRITERIILE

 |  20:31
Pe cine PREFERĂ Tudorel Toader la conducerea DNA. Care sunt CRITERIILE

După revocarea Laurei Codruța Kovesi, ministrul Justiției a demarat procedura de selecție a unui nou șef al DNA, însă niciunul dintre cei patru candidați nu a fost pe placul lui Tudorel Toader. Există, totuși, un procuror pe care ministrul Justiției îl apreciază. Este vorba despre Elena Iordache, magistratul care îi anchetează pe Lucian Onea și pe Mircea Negulescu, așa cum scrie Stiripesurse.ro.

"Un exemplu de om integru si profesionist este chiar procurorul Elena Iordache, pe care il cunosc si care este un om de mare probitate morala si de foarte buna pregatire profesionala, un om dedicat acestei profesii, incat am deplina incredere in actele domniei sale", a spus Tudorel Toader , miercuri seara, la Antena 3.

Pe de altă parte, surse din sistemul judiciar, consultate de STIRIPESURSE.RO, au descris-o pe Elena Iordache drept "o supraviețuitoare a oricărui sistem", întrucât a lucrat cu toate conducerile de până acum, benefiind de "un anumit nivel de încredere". La capitolul dosare, sursele menționate susțin că cele mai mult cauze instrumentate de Iordache au fost soluționate prin clasare.

Dosare sensibile, precum Băsescu-Cășuneanu sau cel privind înregistrările cu Traian Băsescu despre Camelia Bogdan, au fost clasate de procuror.

De luni, procurorii care doresc să ocupe funcția de procuror șef al DNA își pot depune candidatura la Ministerul Justiției.

”Un program managerial, obligatoriu trebuie să cuprindă radiografia autorităţii DNA-ului, obligatoriu trebuie să cuprindă măsurile şi graficul de realiare a respectivelor măsuri. Nu poţi face o chestiune descriptivă ce este DNA şi cât de bine a funcţionat el”, a spus Toader după ce i-a respins pe primii patru candidați.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-02Parerea ta...

NEGRO
02 Aug 2018

I-as sugera fostului jurist sa-l promoveze ca sef al DNA pe domnul Florin Iordache. Da. Persoana a supravietuit dupa rasturnarea carului cu prosti de la Caracal. Cam debil, dar merge... La fel ca si alti juristi merituosi nici n-a calcat pe la Facutatea de Drept din Craiova, pe care a obsolvit-o cu succes in anul douazeci zero zero (am folosit numaratoarea pe intelesul doamnei Dancila). Ca ajutor il poate folosi pe Eugen Nicolicea care a absolvit studiile juridice la inalta scoala de drept din Baile Herculane. Ca gealati apolitici merg foarte bine domnii Serban Nicolae, omul cu fruntea ingusta si pumnii tari si domnul Codrin Stefanescu al carui cap privit la luna... Domnule fost asistent universitar din dulcele targ a Iesilor, uite aici niste mici sugestii... Cred ca se potrivesc cu lipsa dumitale de gandire juridica... Poate si cu tafnosenia de limba lata. Mai stii?
BUBU
04 Aug 2018

"Ievaluatorul" asta panceaur nu o avea un pic de rusine de studentii aia in fata carora se #IEVALUEAZA# singur? Doamne Dzeule mare,ce ai cu noi de ne ai pricopsit cu pupincuristii astia ai lu' Daddy? Da- le Doamne zale de picioare si zile negre- ninchisoare,multa liniste in zeghe si ce te- o mai Lasa sufletul ca sa ne scapi de ei.Huo #ievalutorule# de ras,Huo .
MOOYAKA
08 Aug 2018

Tudorel va da _ _IE la toti intelighentii astia cu doua clase mai mult ca trenu' si care il criticati !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray