2019-07-19 19:53

Pentru ministrul Turismului nu există legea accesului la informațiile de interes public

 |  13:20
Pentru ministrul Turismului nu există legea accesului la informațiile de interes public

Liderul PSD Liviu Dragnea declara, zilele trecute, că miniștrii cabinetului Dăncilă trebuie să comunice mai des și să mediatizeze realizările ministerelor pe care le conduc.

Unul dintre miniștrii cu probleme de comunicare este ministrului Turismului, Gheorghe Bogdan Trif. Pentru acesta, Legea 544/2001, privind liberul acces  la informațiile de interes public, nu există și, ca atare, nici nu o pune în aplicare. De când a fost numit ministru în cabinetul Dăncilă, Bogdan Gheorghe Trif a refuzat sistematic să răspundă la toate întrebările PUTEREA privind anumite aspecte care vizează activitatea ministerului. Practic, ministrul a refuzat în repetate rânduri să răspundă solicitărilor despre persoanele detașate în Ministerul Turismului, dar și să ofere informații publice privind deplasările externe, decontate din bani publici, efectuate de către secretarul de stat Cristina Târteață.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-10Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Ineditele rețete baltice de atragere a turiștilor străini Insipidul ministru al Turismului de la noi, inginerul silvic Bogdan Trif, a anunțat că, anul trecut, România a cheltuit pentru participarea la 20 de manifestări expoziționale internaționale suma de 7.799.336,95 de lei, ceea ce a însemnat circa 1.700.000 de euro
15 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray