2019-12-09 22:33

Pentru ministrul Turismului nu există legea accesului la informațiile de interes public

 |  13:20
Pentru ministrul Turismului nu există legea accesului la informațiile de interes public

Liderul PSD Liviu Dragnea declara, zilele trecute, că miniștrii cabinetului Dăncilă trebuie să comunice mai des și să mediatizeze realizările ministerelor pe care le conduc.

Unul dintre miniștrii cu probleme de comunicare este ministrului Turismului, Gheorghe Bogdan Trif. Pentru acesta, Legea 544/2001, privind liberul acces  la informațiile de interes public, nu există și, ca atare, nici nu o pune în aplicare. De când a fost numit ministru în cabinetul Dăncilă, Bogdan Gheorghe Trif a refuzat sistematic să răspundă la toate întrebările PUTEREA privind anumite aspecte care vizează activitatea ministerului. Practic, ministrul a refuzat în repetate rânduri să răspundă solicitărilor despre persoanele detașate în Ministerul Turismului, dar și să ofere informații publice privind deplasările externe, decontate din bani publici, efectuate de către secretarul de stat Cristina Târteață.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-10Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

De ce riscă să fie Pîrjol-it turismul Surprinzător, premierul Ludovic Orban l-a numit, pe data de 28 octombrie 2019, pe Emil Răzvan Pîrjol în funcția de secretar de stat pentru Turism, dar acesta și-a preluat atribuțiile la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri la o săptămână de la numire, adică pe 4 noiembrie 2019
Acum 9 ore

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray