2019-12-14 14:33

Percheziţii DNA la Administraţiile Finanţelor Publice din Iaşi, Neamţ şi Botoşani

 |  10:42
Percheziţii DNA la Administraţiile Finanţelor Publice din Iaşi, Neamţ şi Botoşani

Procurorii DNA au descins miercuri dimineaţă la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Botoșani și Neamț și Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași. Ancheta vizează infracțiuni de luare și dare de mită, trafic de influență și abuz în serviciu, notează Agerpres.

DNA a anunțat că procurorii efectuează miercuri percheziții în 12 locații, dintre care patru sunt sedii ale unor instituții publice din județele Botoșani, Iași și Neamț într-un dosar privind suspiciuni de fapte de corupție comise în perioada 2013 - 2016.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2013 — 2016. În cursul zilei de 7 iunie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații, din care patru sunt sedii ale unor instituții publice din județele Botoșani, Iași și Neamț? iar opt sunt sedii ale unor persoane juridice", se arată în comunicatul DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray