2020-07-05 05:08

Percheziţii în Bucureşti, într-un dosar de EVAZIUNE FISCALĂ prin vânzarea de maşini second-hand. PREJUDICIU imens

 |  09:13
Percheziţii în Bucureşti, într-un dosar de EVAZIUNE FISCALĂ prin vânzarea de maşini second-hand. PREJUDICIU imens

Poliţiştii fac, joi dimineaţă, trei percheziţii în Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală în care mai multe persoane sunt suspectate că au cumpărat, în 2016, din spaţiul intracomunitar, autoturisme second-hand pe care le-au vândut apoi în România, fără a înregistra în contabilitate veniturile. Prejudiul este estimat la 5,5 milioane de lei.

Joi dimineaţă, poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerţului intracomunitar cu autoturisme second-hand, se arată într-un comunicat de presă transmis de DGPMB.

"Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au achiziţionat, în cursul anului 2016, din spaţiul intracomunitar, autoturisme second-hand, în valoare de aproximativ 20.000.000 de lei, pe care ulterior le-au comercializat pe teritoriul României, fără a înregistra în contabilitate veniturile realizate", arată sursa citată.

Prejudiul cauzat bugetului de stat este estimat la 5.500.000 de lei.

Persoanele vizate vor fi duse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Poliţia Sectorului 5.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz