2020-04-10 04:07

Pescari turci RĂNIŢI, după ce Poliţia de Frontieră din ROMÂNIA ar fi tras asupra lor

 |  22:03
Pescari turci RĂNIŢI, după ce Poliţia de Frontieră din ROMÂNIA ar fi tras asupra lor

Trei cetăţeni turci susţin că au fost răniţi în Marea Neagră, după ce o navă a Poliţiei de Frontieră din România ar fi tras asupra ambarcaţiunii de pescuit în care se aflau aceştia, susţin surse citate de cotidianul turc Hurriyet şi de agenţia de presă DHA, citate de Mediafax. Poliţiştii ar fi tras, după somaţii, cu gloanţe de cauciuc.

Incidentul a avut loc pe 20 februarie, dar a fost dezvăluit abia marţi. Echipajul navei turce de pescuit "Ostik Şenol" susţine că ambarcaţiunea a fost urmărită de o navă a Poliţiei de Frontieră din România în apele internaţionale, la circa 50 de mile marine (90 de kilometri) de coastele României.

Informaţiile nu au fost confirmate deocamdată de surse oficiale. În altă ordine de idei, nava de pescuit turcă a ajuns după incident în siguranţă la Istanbul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-26Parerea ta...

ANONIM
27 Feb 2019

Trebuia sa-i achite pe porcii de turci nu le-a ajuns cat ne-au asuprit si cat au furat de la romani? trebua sa aiba romanii gloante adevarate nu doar sa-i mangaie cu gloante de cauciuc
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Feb 2019

turcii s-au dus la pescuit in apele romanesti si politia a tras dupa ei ca asa e legea,ok nici o problema.Dar intreb eu DE CE NOI NU PESCUIM CALCANUL?? unde sunt vapoarele romanesti flota de pescuit? si restul de vapoare furate?
ANONIM
27 Feb 2019

"cucveao roz ..." pune intrebarea cu Flota marelui sugativa, chelioja neamului si marele patron la rrromanicei timp de 10 ani de nenorociri cu "aici sunt banii dumneavoastra" !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine