2019-10-14 13:57

Poliția Capitalei, mesaj de ULTIMA ORĂ despre criminala de la METROU

 |  00:39
Poliția Capitalei, mesaj de ULTIMA ORĂ despre criminala de la METROU

Teroare la metroul bucureştean în această seară. O femeie de aproximativ 45 de ani a împins două femei în faţa metroului. Una dintre acestea a scăpat, dar a doua a încetat din viaţă. Poliţia a oferit primele detalii despre procedeul criminalei, dar a şi anunţat că victima care a scăpat a mers la poliţie şi a reclamat tentativa de crimă.

"Poliţia intervine în toate staţiile de metrou pentru identifcarea unei femei. femeia în cauză a împins o persoană care a decedat. Poliţiştii vor patrula în toate staţiile de metrou. Vârsta e de 40-45 de ani. Constituţie slabă. Era îmbrăcată într-o jachetă închisă, pe cap purta o eşarfă ce îi acoperea părul. Facem apel la toate persoanele care o cunosc să apeleze de urgenţă poliţia sau să apeleze cel mai apropiat poliţist.

Din datele existente, rezultă că persoana în cauză ar fi împins victia către metrou. Nu sunt date că ar fi fost în conflict. A părăsit staţia de metrou şi a ieşit la suprafaţă. E un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar la ora 20.00 a venit la poliţie. Avem indicii că este vorba despre aceeaşi persoană în abele incidente. Poliţia depune toate eforturile pentru depistarea acestei persoane", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, potrivit stiripesurse.ro.

 

 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-13Parerea ta...

ANONIM
13 Dec 2017

VREO REFUGIATA NECAJITA ADUSA IN TARA DE MARELE PLAVAN MUT IMPINGE-L-AR PE EL SUB TREN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray