2019-12-07 13:13

Polițist din Giurgiu, filmat în pantaloni scurți în timp ce controla mașinile din trafic

 |  13:11
Polițist din Giurgiu, filmat în pantaloni scurți în timp ce controla mașinile din trafic

Un poliţist din Giurgiu a fost filmat, duminică, pe o şosea din judeţ (mai exact, la Ghimpaţi), în timp ce efectua un control în trafic fiind îmbrăcat în pantaloni scurţi. Postat pe pagina de Facebook Info Trafic 24, filmul s-a viralizat rapid, iar şefii Poliţiei Giurgiu s-au autosesizat.

„În urma apariţiei în spaţiul public a acestor imagini, compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu este abilitat să comunice următoarele: În cauză, conducerea I.P.J. Giurgiu a dispus verificări interne prin Compartimentul de Control Intern, la finalizarea cărora vor fi dispuse măsurile legale care se impun”.

Pe de altă parte, într-o intervenţie la România TV, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, a declarat că poliţistul în cauză se afla în timpul liber, venea de la o manifestare sportivă şi ducea maşina Poliţiei la o secţie învecinată, timp în care ar fi constatat o contravenţie în trafic, fără, însă, a aplica vreo amendă.

Rămâne de văzut la ce concluzie vor ajuge şefii din IPJ Giurgiu în urma verificărilor anunţate şi ce măsuri se vor lua.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-11Parerea ta...

MITICA GOARNA
12 Mar 2019

Era in timpul liber, dar constiinta nu il lasa sa treaca cu vederea peste incalcarea legii! Dar voi nu puteti intelege asa ceva prostilor!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray