2020-07-04 14:49

Polițist filmat când LOVEA CU PUMNII un tânăr surprins pe stradă, după ora 22.00 / EXPLICAȚIILE Poliției

 |  23:34
Polițist filmat când LOVEA CU PUMNII un tânăr surprins pe stradă, după ora 22.00 / EXPLICAȚIILE Poliției

O filmare in care un politist loveste cu pumnii un tanar surprins pe strada, dupa ora 22.00, a starnit indignare pe internet. Imaginile au fost surprinse marți seara, în București, în Sectorul 2.

Incidentul s-a petrecut pe Șoseaua Iancului, marți seara. Pe imagini se vede cu un polițist lovește cu pumni un tânăr. Un coleg de-al polițistului a încercat să îl calmeze, dar în zadar. După ce i-a mai aplicat un pumn tânărului, polițistul bătăuș a luat-o la fugă după un altul, pe care l-a prins și cu ajutorul unei mașini de poliție, potrivit stiripesurse.ro.

”De ce dai în mine, de ce dai?”, îl întreabă tânărul pe polițist. Un al doilea om al legii intervine pentru a aplana conflictul. Un al doilea bărbat aflat pe stradă a încercat să fugă, dar a fost prins de un echipaj de poliție.

”Băi, băiatule știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?”, a strigat un polițist către acesta.

Poliția Capitalei a venit, miercuri seara, cu explicatii pentru derapajul agentului:

"Cu privire la imaginile apărute în spațiul public , vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbați au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale", se precizează în comunicatul Poliției Capitalei.

Puteti vedea imaginile AICI


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-08Parerea ta...

BINE
09 Apr 2020

Adevarul e ca asta e metoda care merge la romani.
MINTEA BOLNAVICIOASA
09 Apr 2020

Da-i prostului putere si functie si vei avea tot ce-ti doresti.
MAIKA LAZAR
09 Apr 2020

Numai o minte bolnavicioasa comenteaza fara sa cunoasca toate detaliile. Oare "binevoitorul" care a postat filmul, la prezentat de la inceput?
SEFU
09 Apr 2020

Biciul e singura solutie,NU amenzile !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz