2020-02-16 21:45

Poliţiştii îi caută pe agresorii preşedintelui PNL Sector 5. Tatăl fetiţei maltratate de bonă, internat în stare foarte gravă după ce a fost bătut

 |  18:41
Poliţiştii îi caută pe agresorii preşedintelui PNL Sector 5. Tatăl fetiţei maltratate de bonă, internat în stare foarte gravă după ce a fost bătut

ProcuroriiParchetului Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti fac cercetări în cazulliberalului Cristian Olteanu, internat în stare gravă după ce a fost lovit încap cu o bâtă, anchetatorii căutând agresorii. Parchetul JudecătorieiSectorului 6 a înregistrat dosarul şi face cercetări sub acuzaţia de loviri saualte violenţe.

Încazul agresiunii asupra lui Cristian Olteanu, procurorii au început urmărireapenală "in rem", au declarat surse judiciare. Până în prezent,poliţiştii au chestionat vecinii şi posibilii martori din zona unde a avut locincidentul. Anchetatorii aşteaptă ca Olteanu să-şi revină, pentru a da şi el odeclaraţie privind modul în care s-au petrecut faptele. Agresorii nu au fostindetificaţi până joi, poliţia făcând în continuare cercetări, potrivitsurselor citate. Starea liberalului Cristian Olteanu este încă gravă, darstabilă, acesta fiind transferat, joi, din Secţia de Terapie Intensivă înClinica de Neurochirurgie, unde urmează tratament pentru oprirea hemoragieicerebrale şi eliminarea sângelui, a declarat purtătorul de cuvânt al SpitaluluiUniversitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), medicul Bogdan Popescu. "Este înstare gravă, are trei fracturi craniene şi hemoragie cerebrală dată decontuzie. S-ar putea să stea mai mult timp în spital şi chiar să fie operatpentru rezolvarea unei fracturi", a precizat Bogdan Popescu.

CristianOlteanu a fost internat miercuri, în Secţia de Anestezie Terapie Intensivă aSUUB. Medicul Bogdan Popescu a precizat că, întrucât funcţiile vitale suntbune, după 24 de ore de la contuzie Cristian Olteanu a fost transferat înClinica de Neurochirurgie. "Ar putea fi o spitalizare de lungă durată.După ce se resoarbe sângele şi trauma se mai linişteşte, ar putea fi operat,sigur, dacă lucrurile decurg normal şi nu intervin complicaţii", a adăugatpurtătorul de cuvânt al SUUB.

CristianOlteanu a fost lovit în cap cu o bâtă, în timp ce se afla pe strada TârguNeamţ, agresorii fiind căutaţi de poliţişti, declara, miercuri, pentruMediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.Incidentul de pe strada Târgu Neamţ a fost semnalat prin apel la 112, iarpoliţiştii de la Secţia 25 au început cercetările în acest caz. CristianOlteanu, preşedintele PNL Sector 5, este tatăl fetiţei care a fost bătută debona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnată definitiv, marţi, de către TribunalulBucureşti, la amendă penală de 1.000 de lei şi la plata sumei de 1.000 de leicu titlul de daune morale, pentru lovire şi alte violenţe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine