2019-10-23 21:14

Polițistul-pedofil Eugen Stan, DECORAT de Băsescu în 2012. Ce spune fostul președinte

 |  14:55
Polițistul-pedofil Eugen Stan, DECORAT de Băsescu în 2012. Ce spune fostul președinte

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, Florin Vîlnei, spune ca Eugen Stan, poliţistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală asupra minorilor, a fost decorat în 2012, de către preşedintele României, cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă”, pentru participarea la deszăpezire.

"Decretul nr. 472/2012 privind conferirea unor decoraţii. În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 şi ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României, cu modificările şi completările ulterioare, având în vedere propunerea ministrului administraţiei şi internelor, în semn de apreciere pentru implicarea directă în combaterea efectelor provocate de condiţiile meteorologice excepţionale din iarna 2011-2012, prin salvarea de vieţi omeneşti, deblocarea drumurilor şi ajutarea populaţiei sinistrate, pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredinţate de-a lungul întregii lor cariere, Preşedintele României d e c r e t e a z ă: Art. 10. - Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a III-a, cu însemn pentru civili: domnului agent şef principal de poliţie Stan Ion Eugen", potrivit decretului publicat în Monitorul Oficial pe 09 iulie 2012.

Decretul a fost semnat de Traian Băsescu pe 5 iulie 2012, cu câteva zile înainte ca acesta să fie suspendat din funcţia de preşedinte de către Parlament.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, cel care a semnat în 2012 decretul de decorare a poliţistului arestat pentru pedofilie, Eugen Stan, cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă”, a declarat pentru MEDIAFAX că un preşedinte nu cere niciodată dosare, listele venind de la minister.Citește și: ”Niciodată un preşedinte nu cere dosare. Vin liste de la ministere pentru decoraţii. Sunt pur şi simplu nişte liste. Aţi găsit vinovatul acum... preşedintele României”, a declarat pentru MEDIAFAX Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-12Parerea ta...

ANONIM
12 Ian 2018

CARE SUNT ACUM RASPUNDERILE unitati DOI SI UN SFERT unitate de kkt ,dezvoltata in cadru M.A.I. dupa 1990 de catre fostii SECURISTII STALINISTI, BOLSEVICI ce batjocoresc institutia M.A.I si astazi VIS-A-VIS de anomaliile petrecute in sistemul MAI. CUM AU SUPRAVEGHEAT ei LA NORMALITATEa in MAI....??? Ori normalitatea lor este una ce nu priveste decat interesul MAFIOTILOR CARE AU CAPTURAT RO si nu pe cel public sau national .....SUNT niste SCARBE ORDINARE....PRECUM TOTI FOSTI SI ACTUALI SEFII ordinari AI ACESTEI UNITATI de neispraviti,......
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Ian 2018

decorat si de slugoiul "marelui Licurici" Qiombetele mafiot/? se pare ca asta e o chestie extrem de dubioasa...pedofilia e de fapt un paravan pentru cine stie ce dracu porcarie MULT MAI MARE...pentru ca pedofilii sunt santajabili..deci ai un sofer la ministrul de interne santajabil.....pENTRU CiNE LUCRA DE FAPT GRUPAREA PEDOFILULUI PROTEJAT??????????
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Ian 2018

si daca te uiti cine era MiNisTRuL DE iNTERNE in guvernul penal BOK care era la putere cand a fost decorat pedofilul.....ai sa vezi urmatoare clica............ Gabriel Oprea PSD 22 decembrie 2008 13 ianuarie 2009 Dan Nica (interimar) PSD 13 ianuarie 2009 20 ianuarie 2009 Liviu Dragnea PSD 20 ianuarie 2009 1 februarie 2009 Dan Nica PSD 2 februarie 2009 1 octombrie 2009 Concluzie QUoD ERAT DEMoNSTRANDuM
RACU TEODOR
13 Ian 2018

Basescu ,acest mafiot versat ,a decorat si a inaintat in grad toate lichelele care corespundeau standardelor sale de calitate Vezi decoratiile date lui Oprea si toate inaintarile in grad anapoda acordate acestui specimen ,vezi cu cine colabora acest Basescu si cu cine se intelegea el foarte bine(madam Livia Stanciu ,Puiu Popoviciu, etc etc )toate leprele Dar cum sa nu se inteleaga daca si el este o lepra
SG SI TARA
14 Ian 2018

Eu sunt curios doar ce pensie o sa aibă militianul , ca la atâtea decoratii de barbatie si credinta , doar o pensie pe masura faptelor de arme i-ar mai atenua din suferanta . Cred ca in militie trebuie introdus ordinul barbatie si cainta , asta in cazul in care se vor încadra mai multi oameni in sistem . Sunt satul de gastile cu ochi albastru ce au ajutat Romania sa ajungă in pragul dezastrului , ei acumuland averi , in vreme ce in epoca de aur au fost hraniti bine cu salam .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray