2020-07-10 16:09

Ponta aruncă BOMBA: Dragnea vrea să o ”cumpere” pe Ecaterina Andronescu cu funcția de ministru

 |  17:48
Ponta aruncă BOMBA: Dragnea vrea să o ”cumpere” pe Ecaterina Andronescu cu funcția de ministru

Fostul premier, Victor Ponta reacționează la o dezvăluire a G4media.ro conform căreia Dragnea i-ar fi propus funcția de ministru al Educației Ecaterina Andronescu pentru a înnăbuși nemulțumirile din PSD.

"In Romania mai sunt oameni care nu pot fi cumparati de Mafia de la Teleorman - inseamna ca mai avem Speranta in Romania!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Liviu Dragnea ia în calcul să-i propună Ecaterinei Andronescu funcția de ministru al Educației, au declarat surse din PSD pentru G4Media.ro.

Soluția liderului PSD vine în contextul Comitetului Executiv de sâmbătă și în eventualitatea unei remanieri, iar scopul principal este acel de a-i reduce la tăcere pe adversarii interni, revigorați de scrisoarea deschisă prin care Andronescu i-a cerut demisia lui Dragnea de la șefia partidului.

Contactată de G4Media.ro, Ecaterina Andronescu a declarat că nu a primit nicio ofertă de a prelua Ministerul Educației și că i s-ar părea ciudat să se întâmple acest lucru după scrisoarea deschisă antiDragnea, transmisă la jumătatea aceastei luni.

”Nu am primit această propunere. Cum v-ați putea închipui după scrisoarea pe care am trimis-o? 110% sau cât vreți dvs peste 100% nu se va întâmpla să mi se propună funcția de ministru al Educației. Eu nu sunt de vânzare”, a declarat Andronescu pentru G4Media.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-31Parerea ta...

ILIRU'
31 Aug 2018

javra, corcitura sekurista, numita pisicuta beseanului, mai are curaj sa trancaneasca, cu binecunoscuta lui inconstienta si stupiditate infantile … tare jalnic imbatraneste acest detestabil avorton comunistoid !
COTTY
03 Sep 2018

"CEA MAI ABJECTA FIINȚA DIN PSD! Vrajitoarea asta, care a câștigat mandate de parlamentar cu marca “garantat Vanghelie”,nesimțita asta care a distrus învățământul din România ori de câte ori a putut,”penala” asta inculpata de doua ori de DNA pt luate de mita si apoi lăsată in pace cu condiția sa fie trompeta Securității, jegoasa asta care si-a luat mandatul in 2016 tarandu-se ca o răma la picioarele lui Dragnea ,are astăzi tupeul sa ceara demisia conducerii PSD!HAI SICTIR COTOROANTO!”(sic!), a scris pe Facebook, fără perdea, Lucian Duță, la adresa Ecaterinei Andronescu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz