2019-10-23 21:10

Ponta: Dragnea a cerut Guvernului să renunţe la SPP pentru că SPP a refuzat să-i spună unde e Grindeanu în noaptea Ordonanţei 13

 |  10:20
Ponta: Dragnea a cerut Guvernului să renunţe la SPP pentru că SPP a refuzat să-i spună unde e Grindeanu în noaptea Ordonanţei 13

Victor Ponta susţine că premierul şi miniştrii cabinetului Dăncilă nu beneficiază de paza Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) pentru că Liviu Dragnea le-a cerut să renunţe serviciile serviciului după ce SPP ar fi refuzat să-i comunice liderului PSD unde se afla premierul Sorin Grindeanu în noaptea în care a fost adoptată ordonanţa 13.

"Vreţi să vă spun de ce a renunţat (Guvernul la SPP – n.r.)? Domnul Dragnea i-a cerut doamnei Dăncilă şi miniştrilor să renunţe, pentru că în acel week-end cu Ordonanţa 13 domnul Grindeanu a plecat cu SPP-ul, domul Dragnea a sunat la SPP şi nu au vrut să-i spună unde e Grindeanu. Şi atunci domnul Dragnea a zis: Dom-le, dacă voi nu-mi spuneţi unde-i, prim-ministrul şi miniştrii să nu mai aibă SPP", a afirmat Victor Ponta miercuri seară, la România TV.

El a susţinut că nu există un conflict între SPP şi alte instituţii ale statului şi că nu ar fi normal ca un astfel de serviciu să răspundă unui om.

„Nu e adevărat; asta-i cea mai mare ticăloşie. În loc să recunoşti că nu eşti în stare să te organizezi, să dai vina pe altcineva”, a spus Ponta în acest context.

Fostul prim-ministru a afirmat totodată că premierul Viorica Dăncilă are consilieri „pusi de domnul Dragnea” şi că, în opinia sa, aceştia „o sabotează intenţionat ca să arate ce slabă e”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-20Parerea ta...

ANONIM
20 Sep 2018

guvernul a renuntat la SPPpentru ca seful Pahontu este criminal si gay ,amant al lui Iohanis
WHAT?
20 Sep 2018

It's true?
MARINELU
20 Sep 2018

Oare ce se va intampla cu presa, dupa disparitia lui Dragnea din prim-planul politicii?
@ MARINELU
20 Sep 2018

Va fi in continuare aservita mafiei psd de unde incaseaza bine argintii. Vezi haznaua 3 si tv ghita fugaru. Presa il va pupa in kur pe viitorul sef psd pentru bani.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray