2020-08-12 13:11

Ponta publică o fotografie - ”AVERTISMENT” pentru Dragnea: ”Știu că moare de frică”

 |  22:16
Ponta publică o fotografie - ”AVERTISMENT” pentru Dragnea: ”Știu că moare de frică”

Fostul premier, Victor Ponta continuă războiul de la distanță cu fostul său coleg și prieten, Liviu Dragnea. Marți seara, Ponta a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care cei doi apar alături de George Maior și îi cere lui Dragnea ca miercuri să îi lase pe parlamentari să discute liber moțiunea de cenzură și problemele guvernării.

“ A trecut un an și jumătate de cînd PSD deține majoritatea zdrobitoare, unică în postdecembrism, atît în Parlament, cît și în administrația publică... Liviu Dragnea și-a exprimat revolta că Statul paralel există. Cînd? Abia acum, cînd a fost condamnat, sînt sigur, în ciuda asigurărilor primite că nu va fi sau că va fi vorba de un soi de bălmăjeală. Păi pînă acum nu și-a dat seama că Statul paralel există?.. Adevărul e că pînă acum Liviu Dragnea nu s-a luptat cu Statul Paralel. A negociat cu statul paralel dosarele sale. Și instrumentele de contracarare a abuzurilor statului paralel – cum ar fi, de exemplu, Comisia SRI – au fost folosite doar ca instrumente de negociere” - este doar un citat din opinia publicata mai jos de Dl Ion Cristoiu ( opinie pe care o consider absolut adevarata)!!!

Astept ca “harabagiii” lui Dragnea sa spuna ca si Ion Cristoiu este “tradator” , vandut “Statului Paralel”, “securist” bla bla - poate o sa il sune Dragnea in emisiune la Antena 3 sa ii spuna direct?!?

Ponta publică o fotografie - ”AVERTISMENT” pentru Dragnea: ”Știu că moare de frică”
zoom

Maine este o motiune de cenzura la adresa Guvernului / chiar daca nu exista sanse sa fie adoptata trebuie sa folosim acest moment pentru a discuta despre adevaratele probleme ale guvernarii : inflatia uriasa si cresterea creditelor, deficitul bugetar si comercial galopant, lipsa investitiilor publice si a absorbtiei fondurilor europene , politizarea si capusarea companiilor de stat, abandonarea proiectelor de infrastructura mare sau de mediu, samd!

Il avertizez pe Liviu Dragnea sa nu paraziteze discutia de maine de la motiunea de cenzura cu acele minciuni stupide si propaganda sinistra a “luptei cu Statul Paralel” / Liviu Dragnea stie foarte bine ca acesta este o manipulare a consilierilor sai - nu a existat niciodata un “Stat Paralel” ci doar institutii ale Statului Roman care au functionat mai bine sau mai rau - iar Liviu Dragnea a luptat si lupta si azi sa intre in gratiile acestor institutii si sa negocieze cu acestea - iar atunci cand nu le poate folosi in interesul sau le ataca sub denumirea de “Stat Paralel” ; daca justitia l-a condamnat Dragnea intelege ca nu a “negociat” destul de bine cu “Statul”!

Spre deosebire de George Maior sau Eduard Helvig ( care au obligatia institutionala de a nu riposta la mizeriile lui Dragnea) eu am tacut din respect fata de Statul Roman si din jena de a “spala in public” rufele murdare ale “camaradului Liviu”!

Asa ca m-am decis sa prezint o fotografie - avertisment pentru Dragnea ( stie el ca mai am multe

Ponta publică o fotografie - ”AVERTISMENT” pentru Dragnea: ”Știu că moare de frică”
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-26Parerea ta...

LEVST.
27 Iun 2018

ponta este precum serban, un santajist cu poze, probabil ca are o paza cu dragnea tocmai cand taritzeanu ii trage la oase...
TRADATORI DE TARA
27 Iun 2018

scirnavenii . finul si cu nasul . tradatorii
ANONIM
28 Iun 2018

Opinați că alături de indivizi precum George Maior, Popescu Tăriceanu, Vasile Dâncu, Traian Băsescu, Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Gabriel Oprea, etc. și Victor Ponta este unul dintre politicienii care a contribuit în mod semnificativ la discreditarea democrației parlamentare ?
MIKIM
28 Iun 2018

Daca presedintii de partid (Ponta; Orban) sunt atat de abjecti, ce pretentii poti avea la simplii membri ?
ANONIM
02 Iul 2018

Dar tu esti in prim plan cu securistul ala (maior mi se pare)De ce el sa tremure si tu care esti bot in bot cu ei nu?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz