2020-06-05 23:23

Precizări din partea companiilor Euro Sun Mining SRL și Samax Romania SRL

 |  12:52
Precizări din partea companiilor Euro Sun Mining SRL și Samax Romania SRL

Subscrisele, Euro Sun Mining Inc. și Samax Romania S.R.L. am luat cunoștință cu surprindere de faptul că, la data de 15 iulie 2019, în cotidianul Puterea, a fost publicat articolul intitulat „Relațiile dubioase dintre ministrul BĂDĂLĂU și grupurile de interese care vor să pună mâna pe activele MINVEST DEVA S.A.” (https://www.puterea.ro/dezvaluiri/relatiile-dubioase-dintre-ministrul-badalau-si-grupurile-de-interese-care-vor-sa-puna-mana-pe-activele-minvest-deva-sa-182120.html), în cuprinsul căruia s-a menționat că în numele Euro Sun Mining și Samax Romania ar acționa de facto Terra Resources LLC.

Întrucât articolul conține informații neconforme cu realitatea, față de care nu ni s-a solicitat opinia anterior publicării, pentru o informare corectă și obiectivă a publicului, în virtutea dreptului la replică, facem următoarele precizări:

Nu există nicio legătura, directă sau indirectă, între Euro Sun Mining și Samax Romania pe de-o parte, și Terra Resources LLC, pe de altă parte, ori cu vreuna dintre persoanele indicate în cuprinsul articolului.

Cele două societăți acționează doar prin reprezentanții lor statutari, nicio altă persoană fizică sau juridică neacționând de facto în numele și pe seama Euro Sun și/sau Samax.

Astfel, având în vedere cele de mai sus, informația publicată în cuprinsul articolului este de natură a ne prejudicia și a crea o percepție greșită a opiniei publice cu privire la desfășurarea activității noastre și la existența unor pretinse legături cu persoane controversate în cuprinsul articolului, vă rugăm să publicați prezentul drept la replică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine