2019-10-23 05:31

Premierul Tudose, GEST INCREDIBIL către Codrin Ștefănescu: I-a arătat LIMBA. ”A fost un gest DRĂGĂLAȘ”

 |  20:22
Premierul Tudose, GEST INCREDIBIL către Codrin Ștefănescu: I-a arătat LIMBA. ”A fost un gest DRĂGĂLAȘ”

Social-democrații s-au reunit luni seară pentru a-i petrece în avans pe cei care poartă numele Sfântului Nicolae. Printre ei, președintele partidului, Liviu Nicolae Dragnea, și președintele executiv, Nicolae Bădălău.

În momentul în care intrau în Club Floreasca, Mihai Tudose a fost surprins de camere în timp ce-i arăta limba lui Codrin Ștefănescu. Într-o intervenție pentru B1 TV, acesta a susținut că i s-a părut un gest drăgălaș.

”Sunt glumele noastre. A venit cu domnul Dragnea și eu eram în direct prin telefon la Realitatea. E o chestie drăgălașă, una haioasă. Nu înțeleg de ce vă luați de asta”, a spus Ștefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05Parerea ta...

LEVST.
05 Dec 2017

Confirmare la cel mai inalt nivel, ca Cioran avea dreptate cand spunea ca una dintre caracteristicile de fond ale romanilor, este neseriozitatea...
GOGU
05 Dec 2017

Fiecare arata.....ce mai are !!
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray