2020-07-08 18:15

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererea pentru urmărirea penală a lui Adriean Videanu

 |  13:50
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererea pentru urmărirea penală a lui Adriean Videanu

Preşedintele Klaus Iohannis, a transmis miercuri ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală a lui Adriean Videanu, în calitate de fost ministru al Economiei.

"Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înştiinţat cu privire la formularea cererii de urmărire a domnului Videanu Adriean, în calitate de fost ministru al Economiei, respectiv al Economiei, Comerţului şi Mediului de afaceri", precizează Administraţia Prezidenţială.

Demersul a fost făcut în urma solicitării procurorului general al PICCJ "din data de 2 februarie 2015, privind formularea cererii de urmărire penală faţă de domnul Videanu Adriean, în calitate de fost ministru al Economiei, respectiv al Economiei, Comerţului şi Mediului de afaceri şi membru al Guvernului în perioada decembrie 2008 - septembrie 2010".

DIICOT a cerut aviz, luni, preşedintele Klaus Iohannis, pentru urmărirea penală a fostului ministru Adriean Videanu, în dosarul Romgaz-Interagro.

Procurorii DIICOT au susţinut că, în perioada decembrie 2006 - decembrie 2008, Varujan Vosganian, şi în perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, Adriean Videanu, în calitate de miniştri, au aprobat, semnat şi susţinut în Guvern un număr de şase ordine, respectiv trei memorandumuri.

Potrivit referatului procurorilor, cei doi foşti miniştri au avut drept scop sprijinirea intereselor financiare ale grupului infracţional constituit de către omul de afaceri Ioan Niculae şi au utilizat SNGN Romgaz SA, unitate naţională de interes strategic, în interesul privat al firmei lui Niculai, Interagro SA. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-04Parerea ta...

TRAIAN BĂSESCU (BUCUROS)
04 Feb 2015

DE LA ”SANTA KLAUS” PENTRU MULT IUBITUL VIDEANU, DE ANUSUL NOU...PROTESTANT! LA CÎT MAI MULȚI ȘI PE VIAȚĂ!(”REAȚI A DREACULU DĂ TALENTE CARPATINE!”)
CROCODILUL FLAMAND
04 Feb 2015

Totusi nu cumva e SATANIST DE-A BINELEA SA CONSTRUIESTI pALATE IN CiMITIR???PREAFERICITUL "VOTATI PONTA" CE ARE DE ZIS?SAU A FOST SI EL prIN DUBAI CU PREAKOORVIOASA DE PLEoSHKOFLEOSHKOI....SI A PRIMIT O VALIZA PLINA DE OKIUL DREAQULUI LA FEL CA KIM-JONG-TON-TAN SI GHITZALApoRTITZA
CROCODIL
04 Feb 2015

Tiganul are mai multe averi ascunse , cind era cu distrusul la tot Bucurestiul nu vedea .Parca are si ceva din parcul I O R .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz