2020-02-18 19:07

Președintele Universității „Andrei ȘAGUNA” din Constanța, acuzat de ȘANTAJ, rămâne în libertate

 |  17:06
Președintele Universității „Andrei ȘAGUNA” din Constanța, acuzat de ȘANTAJ, rămâne în libertate

O instanță a Judecătoriei Constanța a respins, sâmbătă seară, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorul de caz pentru prof. dr. Aurel Papari, președintele Universității „Andrei Șaguna” (UAȘ) din Constanța, dispunând însă instituirea măsurii controlului judiciar timp de o lună, informează Agerpres.

Președintele Universității Andrei Șaguna din Constanța fusese reținut de polițiști, în urma unui flagrant realizat de aceștia la sediul unității de învățământ superior, pe baza denunțului făcut de absolventa unui curs de master în psihologie.

Prof. univ. Aurel Papari a fost acuzat de denunțătoare că ar fi condiționat primirea la examinare a acesteia, de plata unei datorii financiare mai vechi, în sumă de 500 de lei.

Conform anchetatorilor, la data de 30 iunie a.c, lucrătorii Secției 3 Poliție Constanța și ai Biroului investigații criminale ai Poliției municipiului Constanța au realizat un flagrant la sediul unei unități de învățământ superior din Municipiul Constanța, în urma căruia l-au reținut pentru 24 de ore pe profesorul Aurel Papari, în vârstă de 69 de ani, președintele respectivei instituții universitare private.

În replică, prorectorul UAȘ, prof. dr. Andra Seceleanu, a emis un comunicat de presă referitor la acuzațiile aduse președintelui Aurel Papari, în care arată că suma reclamată la poliție de studenta ce finaliza un program de masterat în cadrul Facultății de Psihosociologie, constituia de fapt chiria aferentă unei perioade de trei luni pentru spațiul pus la dispoziție, cu contract de închiriere, de unitatea de învățământ superior, pentru desfășurarea activității profesionale de consiliere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine