2020-06-02 01:12

Prim-procurorul Raluca STĂNCESCU a fost reţinută pentru 24 de ore

 |  09:46
Prim-procurorul Raluca STĂNCESCU a fost reţinută pentru 24 de ore

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botoşani Raluca Stăncescu a fost reţinută 24 de ore pentru şantaj, instigare la favorizarea făptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justiţiei şi divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, anunţă DNA.

În afară de Raluca Stăncescu, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore şi pentru Cătălin Stavără, pentru şantaj, notează news.ro. Stăncescu şi Stavără urmează să fie prezentaţi vineri Curţii de Apel Suceava, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Procurorii anticorupţie au mai dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 20.07.2017, pentru Constantin Batcă, aget de poliţie în cadrul Poliţiei municipiului Botoşani – Biroul de Investigaţii Criminale, pentru săvârşirea infracţiunilor de  favorizarea făptuitorului şi fals intelectual în formă continuată şi compromiterea intereselor justiţiei.

Foto: TeleM Botoşani


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine