2020-02-17 11:14

Primăria Sectorului 2 dă 13,5 milioane de euro pe paznici privați

 |  15:31
Primăria Sectorului 2 dă 13,5 milioane de euro pe paznici privați

Edilii sectorului 2 al Capitalei au atribuit două contracte privind angajarea de paznici privați, pentru asigurarea pazei domeniului public al sectorului 2.

Mai marii Primăriei Sectorului 2 al Capitalei au atribuit două contracte către firma Ares Guard SRL în valoare de aproximativ 13,5 milioane de euro. Concret, la jumătatea lunii decembrie a anului trecut Administrația Domeniului Public al Sectorului 2 al Capitalei a atribuit un contract în valoare de 31 de milioane de lei firmei Ares Guard, privind asigurarea a 67 de posturi de paza.

Iar la începutul acestei luni- a mai semnat un contract cu aceeași firma în valoare de 30 de milioane de lei, pentru asigurarea a 65 de posturi de pază. Potrivit anunțurilor de atribuirea publicate pe siteul public de licitații, contractele au o valabilitate de 48 de luni. Reprezentații Primăriei Sectorului 2 al Capitalei susțîn că singurii care au venit cu o oferta valabilă au fost cei de la Ares Guard. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-23Parerea ta...

ANONIM
23 Ian 2018

UNDE ESTI PNL ...ORBAN...??? VOI SUNTETI CREMA .....EVAZIONISTILOR
ANONIM
23 Ian 2018

Toate firmele de paza din tzara sunt controlate si conduse de fosti securisti, militzieni si cadre Mapn pensionate devreme care fac afaceri cu statul. Aceste firme golesc bugetele locale de milioane de lei fiind apropiate ale autoritatilor locale. Ele trebuiesc desfiintate si angajati paznici cu contracte de munca de fiecare institutie in parte.
ANONIM
23 Ian 2018

In cadrul funcţionării instituţiilor publice şi in special a primăriilor din Ro s-a dezvoltat încă din perioada anilor ‘90 un mod de operare subteran, pentu sifonarea fondurilor publice, prin intermediul firmelor de pază şi de bodyguarzi private. Înfiinţarea acestor firme a devenit una dintre cele mai importante activităţi antreprenoriale ale societăţii romaneşti, în spatele cărora se regăsesc grupuri de interese nelegitime securisti stalinisti, militieni, MApN-isti cu 1,5 neuroni, etc. Anual, sume fabuloase de ordinul miliardelor de lei, sunt plătite fără rost şi fără transparenţă publică, din Bugetul statului, de către managerii publici ai unitatilor economice de stat, ai unităţilor medicale, de învăţămant, culturale, etc. şi ai administraţiilor locale (primării), firmelor private de pază şi de bodyguarzi, ceea ce a dus la diminuarea drastică a potenţialului financiar public şi implicit a standardelor de progres şi civilizaţie a ţării, monitorizată de către U.E. şi nu numai. În contradictoriu cu sărăcirea unităţilor de stat si celor bugetare, firmele private de pază şi protecţie sunt tot mai înzestrate cu tehnici şi tehnologii performante depaşind în unele cazuri cu mult realizările instituţiilor specializate ale statului. Astfel fondurile publice ale instituţiilor menţionate, în loc să fie cheltuite eficient pentru îmbunătăţirea productivitatii, indicatorilor şi condiţiilor de asistenţă medicală, de învăţămant, de instruire culturală şi la realizarea investiţiilor de infrastructură necesare modernizării localitatăţilor rurale, acestea, printre alte căi de fraudare folosite, sunt dirijate prin intermediul firmelor de pază private către grupuri de interese nelegitime susţinute de clasa politică care-şi subordonează toate autorităţile statului, judiciare si de control - supraveghere. In perioada de tranzitie s-a înfiinţat la nivelul administraţiilo
ANONIM
23 Ian 2018

In perioada de tranzitie s-a înfiinţat la nivelul administraţiilor locale instituţia Gardienilor Publici, schimbată ca denumire in Poliţie Comunitara, transformtă apoi în aşa zisă Poliţie Locală DE TAIAT FRUNZA LA CAINI (personalul încdrat rămanand acelaşi), structură pentru a cărei funcţionare, cel puţin la nivelul municipiului Bucureşti, sunt alocate din fondurile bugetare locale sume importante comparativ cu cheltuielile destinate altor domenii prioritare precum invatamant si sanatate. Dotările tehnico-materiale, costurile cu intreţinerea sediilor şi veniturile angajaţilor le depaşesc pe cele specifice ale Politiei Naţionale care gestionează de mulţi ani bugete de austeritate şi are resposabilitaţi judiciare complexe ce ţin de apărarea vieţii şi integrităţii proprietati cetăţenilor si ale statului.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Ian 2018

generalul izmenar Ontanu face si el o spaga....ha ha ha stupid people
ANONIMA
24 Ian 2018

Corect si f. documentat comentariul dl. "anonim". In general "bugetarii" sunt slab pregatiti, interesati nu de corectitudinea la locul de munca ci de SPAGA si alte avantaje (soferii merg cu masinile de serviciu acasa, le folosesc in fel si chip in timpul liber). Vezi institutiile subordonate PMB.
LUIZA
11 Aug 2018

azi 11-08-2018 in jurul orei 12.00 plinbanduma cu catelul pe afara in unitatea de invatamant scoala nr 51 bucuresti sector 2 la orele 12.00 agenti de paza de la firma ares goard i timpul serviciului consumau bauturi alcolice si faceau gratar in spatele magaziei la poarta dinspre apa nova .avem copii acolo la scoala pe noi ca parinti nu ne permite saintram in curtea scoli sa asteptam copii dar ei au voie sa faca gratare si sa consume bauturi . politia locala , jandarmeria, nu le mai fac controale primaria plateste pe pani nostri aceasta firma de paza si uitati cum isi fac ei serviciul asa paza lasa de dorit
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine