2019-12-05 21:40

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost AMENINŢATĂ cu moartea: Mi s-a transmis să...

 |  20:36
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost AMENINŢATĂ cu moartea: Mi s-a transmis să...

În direct la România TV, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a făcut dezvăluiri şocante. Firea spune că a fost ameninţată cu moartea şi cu bătaia pentru că firma din Turcia a câştigat licitaţia de 100 de milioane de euro pentru a dota Bucureştiul cu autobuze.

"După conferinţa de azi de la prânz după ce am anunţat că vom avea 400 de autpbuze euro 6 am primit mai multe ameninţări pe facebook şi pe e mail. Se revendica de ce o companie din Turcia a câştigat şi nu una din altă ţară. Primarul e ordonator principal de credite. Am fost mirată de aceste lucruri. primarul nu face parte din comisii de licitaţie.

Ar însemna o încălcare a legii să obligi un primar să dea o licitaţie cuiva. E de domeniul fantasticului. ne interesează legalitatea şi dacă sunt semne de întrebre. Să vină instituţiile statului să verifice aceste licitaţii. Activitatea acestei comisii e mai mult decât legală.  Au fost patru ofertanţi, doi din Turcia şi doi din Germania. O companie s-a descalificat în timpul procedurii. Au rămas trei companii.  Să avem grijă cum mergem pe stradă că lucrurile nu vor rămâne aşa. Să avem grijă de familie şi copii. E o campanie de defăimare a mea.

La finalul conferinţei au început să curgă aceste ameninţări. S-a spus că eu sunt vinovată de acest lucru.  Voi face şi plângere. Am crezut că e o glumă după primmul mesaj. S-au scurs orele şi s-au înteţit mesajele. M-a pus pe gânduri. Au folosit cuvinte de la periferia vocabularului, apoi ameninţări că o să văd eu ce o să păţesc pentru că am permis ca această companie să câştige licitaţia", a spus Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-19Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Feb 2018

alta telenovela PIZ-dista probabil.....eu nu o cred pe parasuta asta de la televiziunea VAranului...sa vina cu dovezi clare
LEVST.
19 Feb 2018

Parca odata, candva si Romania construia autobuze...ce mare lucru sa le pui aer conditionat si sa le faci eco, ori le pui motoare pe benzina cu catalizator, insa cel mai bine(mai ales pentru urban-sub 40-km/ora) motoare pe alcool industrial, care deasemeni se poate produce autohton...desigur ca cele electrice sunt de dorit si nu cred ca inginerii romani nu sunt in stare de asa motoare si baterii...
CARDAN
19 Feb 2018

OPARITA ASTA DE PANDELE E CEA MAI PENIBILA PRIMAREASA . E PROASTA DE MOARE , DAR TZINE COADA SUS . CE A DETERMINAT-O PE OPARITA ASTA SA ALEAGA O COMPANIE DIN TURCIA ??? CE STIE VACA ASTA DESPRE AUTOBUZE IN GENERAL ? FSN- PSD A DISTRUS FABRICA " AUTOBUZUL " , CARE SATISFACEA O MARE PARTE DIN TRANSPORTUL PUBLIC . NU NUMAI CA AU ARUNCAT IN SOMAJ MII DE OAMENI , DAR V-AU FACUT DEPENDENTZI DE IMPORT . IN VIZITELE MELE IN ROMANICA , AM CONSTATAT CA TOATE AUTOBUZELE , DAR MAI ALES MASINILE DE GUNOI SINT MERCEDES . LA FEL AUTOSALVARILE , DE CE NU AU FOST MODERNIZATE VECHILE PRODUSE LOCALE ? CINE E VINOVAT CA ROMANICA , AZI , E DEPENDENTA DE MERCEDES ??? NU CRED CA E DOAR MARELE MAFIOT TZIRIAC , CINEVA L-A AJUTAT , CINEVA DIN GUVERN . CINE SI CIND NE-A FACUT DEPENDENTZI DE '' GUNOIERELE MERCEDES '' ??? TOANTA ASTA DE FIREAVRINCEANUPANDELEETC. E LA FEL DE HOATZA SI PENIBILA CA TOT PSDCIUMAROSIE .
ANONIMUS
20 Feb 2018

O dovada ca nu stim sa ne sustinem economia interna. 100 de autobuze se puteau face la intern si in 3 ani aveam 300 de autobuze. In plus. se puteau face inca 100 de tramvaie pe an si reuseam sa se faca ceva bun si pentru economia romaneasca. Apoi ce comision au dat Turcia pentru a castiga o asemnea licitatie si ce calitate au pe ansamblu. Pentru ca nu cred ca ei fac 400 de autobuze in 3- 6 luni.
ANONIMUS
20 Feb 2018

Autobuzele sunt pe motoare diesel si biodiesel, deci vor merge pe motorina, in principiu. Deci poluare cat cuprinde. In UE asemenea motoare sunt tot mai putin folosite iar tranportul electric castiga tot mai mult teren. De aceea au castigat turcii ca nu mai aveau cui sa isi vanda rablele pe motorina. Primaria nu tine cont de poluarea mediului si sanatatea publica.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Feb 2018

Exista autobuze electrice si nepoluante in Germania dar degeaba le aduci la Bucuresti..........ai 1000de motive sa NU LE IEI....si anume-1-sunt farte scumpe deocamdata-2-poluarea oricum nu se schimba deoarece bucurestiul e plin de camioane vechituri si alte rable-3-drumurile sunt extrem de proaste si reparatiile la autobuzele electrice hi-tech te aduc la sapa de lemn.....deci trebuiau niste autobuze robuste si fiabile......cu un pret acceptabil.....oricum primarul nu decide castigatorul,ci comisia care a organizat licitatia(dracu stie cine or fi aia) Eu as fi luat niste autobuze HIBRIDE adica care merg si electric si pe motorina.....care polueaza doar daca mergi cu viteza peste 50kmh deoarece merg electric pana la 50kmh si dupa aia porneste motorul diesel.....fac toate firmele mari modele hibride (cred ca si turcii fac) oricum barfim degeaba,faptul e consumat
MARINELU
20 Feb 2018

Stati sa le si vedem. Mai baga unu o contestatie, se mai amana nu stiu ce si or sa apara fix inainte de alegeri.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Tare-n gură, moale-n fapte Ageră la replici, Firea nu suportă să fie criticată nici când face totul anapoda. După 80 de zile de administraţie, ea pierde din imagine din cauza infatuării. Are replici pe care le recită când este întrebată. Veşnic aceleaşi, pe orice temă şi mereu neconvingătoare. Din câte promisiuni a făcut, nu a realizat nimic
20 Sep 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray