2019-10-20 11:48

Primarul Chiajnei suferă de CANCER pulmonar. A fost în zadar la tratament în SUA, Austria şi Turcia

 |  12:33
Primarul Chiajnei suferă de CANCER pulmonar. A fost în zadar la tratament în SUA, Austria şi Turcia

Primarul din Chiajna, Mircea Minea, omul care se ocupa şi de destinul echipei Concordia din localitate, suferă de o boală extreme de gravă. Conform cancan.ro, edilul are cancer pulmonar în stadiu destul de avansat.

Minea ar fi fost în ultimul timp pentru tratament la mai multe clinici din SUA, Austria şi Turcia pentru tratament, însă veştile nu sunt deloc bune.

”Minea suferă de o boală gravă. A fost inclusiv în America pentru tratament. De unde a revenit pentru că lucrurile sunt foarte complicate. E grav! Tocmai din acest motiv nu-l mai interesează fotbalul. Este şi normal. Acum are alte priorităţi. Sănătatea este, clar, pe primul plan. Domnul primar încă mai speră, dar...", a declarat pentru sursa citată o persoană din anturajul primarului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-13Parerea ta...

ANONIM
13 Apr 2019

Se tot vehiculeaza ca s a descoperit leacul cancerului ca se observa chia de la primele tablete dar ...aiurea cancerul e cancer Fereasca ne Dumnezeu !
ANONIM
13 Apr 2019

GROAPA DE GUNOI DIN CHIAJNA , CU REPERCURSIUNI
MARIUS
24 Iun 2019

Nu este bolnav, incearca sa scape de un dosar penal , in care este acuzat de - constituire de grup infractional organizat , evaziune fiscala , distrugere si folosirea functiei pt favorizarea unor persoane. Dosar instrumentat de IPJ Ilfov SICE Biroul I-Investigatii Complexe . In data de 05.02.2019 sa dispus inceperea urmaririi penale
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray