2020-08-08 03:56

Primarul din Băile Herculane, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

 |  07:44
Primarul din Băile Herculane, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a dispus trimiterea în judecată a primarului orașului-stațiune Băile Herculane, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu al funcționarului care a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată.

De asemenea, în acest dosar a mai fost trimis în judecată și secretarul Primăriei Băile Herculane, Aurelia Dumitrache, aceasta fiind acuzată pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu și divulgare a informațiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Anchetatorii susţin că „primarul orașului Băile Herculane, în complicitate cu ceilalți inculpați, au acționat, în perioada 2012 — 2014, pentru obținerea de beneficii financiare nelegitime prin atribuirea în mod fraudulos a unor suprafețe de teren din domeniul privat al orașului către oameni de afaceri”. Astfel, Primăria și Consiliul Local Băile Herculane au fost prejudiciate cu suma de peste 130.000 euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-09Parerea ta...

SEBASTIAN
10 Feb 2016

Si ce se intimpla cu Viceprimarul si ceilalti consilieri?
SEBASTIAN
11 Feb 2016

Unde erau consilierii si Viceprimarul cind sa facut aceste abuzuri....erau obligati sa refuze actiunile propuse de acest PRIMAR
SEBASTIAN
12 Feb 2016

Spuneti va rog unde se pot viziona 'declaratiile de avere a Primarului si a Viceprimarului? Dupa cite se vorbesti au conturi ascunse in strainatate??!!!poate ii obligati sa re-aduca toti bani din aceste conturi....fiind sume obtinute in mod ilicit
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz