2020-01-19 12:41

Primarul Pandele a băgat frica şi în Dinulescu. Agresatul din Voluntari s-a „înmuiat”

 |  13:51
Primarul Pandele a băgat frica şi în Dinulescu. Agresatul din Voluntari s-a „înmuiat”

Bogdan Dinulescu, rezident în Voluntari, a încercat luni, când primarul general, Gabriela Firea, a inaugurat Arcul de Triumf după finalizarea lucrărilor de consolidare şi reabilitare, să o contacteze pe pe primăriţă şi s-o întrebe de ce nu a făcut nimic în privinţa traficului infernal din Capitală. Trebuie menţionat că Bogdan Dinulescu este cel care i-a aruncat în faţă mogului Dan Voiculescu 70 de lei, în faţa sediului Poliţiei Ilfov, pe când acesta se ducea să “dea raportul” când era sub control judiciar înainte de condamnare.

Localnicul din Voluntari, Bogdan Dinulescu, nu şi-a ţinut în secret intenţia, astfel că bodyguarzii ştiau de ceea ce avea să se întâmple. Dinulescu nu a fost lăsat să o interpeleze pe primăriţă, iar el şi-a abandonat demersul. Al doilea episod al isprăvii lui Dinulescu s-a consumat în Voluntari, când primarul Pandele, soţul Gabrielei Firea, pentru cei care nu o cunosc (sic!), s-a întâlnit într-o zonă privată, unde se află nişte depozite de marfuri, cu Dinulescu. Potrivit înregistrărilor de pe camerele video instalate în zonă, fără sonor, primarul Pandele l-a agresat pe cetăţean.

După vizita lui Pandele, din leu, a devenit „pisoiaş”

În seara zilei de luni, încă surescitat de cele întâmplate, Bogdan Dinulescu a promis că va face publică şi înregistrarea cu sunet şi că există mai mulţi martori care pot confirma agresiunea, dar şi ameninţarea cu moartea. Numai că marţi seara, el a mărturisit că Florentin Pandele l-a vizitat acasă pentru a-şi cere scuze. Dinulescu a mai spus că discuţia s-a prelungit vreo 3-4 ore şi a tot insistat să spună că motivul agresiunii ar fi fost acela că s-a dus la Arcul de Triumf ca să o întrebe pe Gabriela Firea de ce nu a făcut nimic în privinţa traficului, aşa cum a promis în campania electorală. Mai mult, Dinulescu a spus că avocatul său este plecat din ţară şi nu ar vrea să depună reclamaţia fără să fie asistat.

Demersul poliţiei

Ulterior, Poliţia Ilfov a anunţat că a deschis un dosar penal pe numele lui Florentin Pandele,  pe care l-au trimis deja Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a fi înregistrat, pentru loviri si alte violenţe, iar Dinulescu a afirmat că miercuri dimineaţa la sediul IPJ Ilfov ar trebui să depună plângerea. Anchetatorii au precizat că, în cazul în care Dinulescu va face reclamaţie, va fi chemat pentru declaraţii şi primarul Florentin Pandele.

„Dacă nu se înmuia, îl aranjau oamenii lui Pandele”

Sub protecţia anonimatului, localnicii din Voluntari spun că este un obicei al lui Pandele să agrseze oamenii. „Dacă nu se înmuia, îl aranjau oamenii lui Pandele, ăsta îţi dă foc la casă la propiu”, spun cu teamă locfalnicii. „Am o prietenă, care candidează independent în Ilfov, ieri (luni – n.r.) poliţia locală din Voluntari au oprit firma care distribuia pliante pentru ea. Aici nu mişcă nimic dacă nu vrea el”, ne-a mărturisit altcineva. Dorinţa oamenilor este ca Florentin Pandele să fie măcar constrâns să nu mai aibă comportamentul de “vătaf”, iar instituţiile să-I apere abuzurile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-30

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Florentin Pandele, cercetat de polițiști după ce ar fi lovit un bărbat

Primarul Florentin Pandele, cercetat pentru loviri şi alte violenţe
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray