2019-11-20 20:09

Primarul Romeo Stavarache, cercetat sub control judiciar, poate părăsi ţara

 |  08:36
Primarul Romeo Stavarache, cercetat sub control judiciar, poate părăsi ţara

Tribunalul Bacău a decis, miercuri, că primarul Romeo Stavarache poate să plece patru zile la Chişinău, pentru a pune la punct un proiect de înfrăţire cu capitala Republicii Moldova. Edilul este cercetat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie.

Instanţa a menţinut măsura controlului judiciar în cazul primarului Romeo Stavarache în dosarul în care este judecat, alături de oamenii de afaceri Liviu Goian şi Vasile Liviu Cenuşă, pentru fapte de corupţie.

Totodată, Tribunalul Bacău a admis solicitarea primarului de a părăsi ţara în perioada 24-27 februarie, pentru a merge la Chişinău.

”Primarul Romeo Stavarache va merge la Chişinău pentru a pune bazele proiectului de înfrăţire cu capitala Republicii Moldova. Odată ce va fi realizată această înfrăţire, vor putea fi realizate proiecte comune transfrontaliere prin care să fie atrase fonduri europene, în special în domeniul cultural”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău, Ionel Tomescu, pentru Mediafax.

La întoarcere, primarul Bacăului va trebui să depună la dosar dovada întâlnirii cu omologul său din Chişinău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-24Parerea ta...

HALAL!
27 Sep 2015

După ce-a fost prins cu mâța-n sac, are liber de părăsire-a țării, e DOAR sub c-trol judiciar și reprezintă niște chestii, niște treburi de colaborare cu ălălalt de peste Prut! Bravos!
AAAAA....
27 Sep 2015

și ca bomboana să fie mai dulce...a rămas primar :)))))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray