2019-10-23 21:21

Primarul Sectorului 4 dă exclusivitate pentru spectacole în Parcul „Lumea Copiilor” firmei de deszăpezire și amenajare a spațiilor verzi

 |  10:28
Primarul Sectorului 4 dă exclusivitate pentru spectacole în Parcul „Lumea Copiilor” firmei de deszăpezire și amenajare a spațiilor verzi

Edilul Sectorului 4, controversatul Daniel Băluță, a regizat o inginerie pe care vrea să o “legalizeze” joi prin votul consilierilor locali de sector.

Practic, primarul Băluță pune la dispoziția unei societății a Primăriei, păstorită de un controversat fost consilier local, unul din cele mai importante parcuri din Sectorul 4. 

 

 Cooperare cu dedicație

 

“Se aprobă cooperarea dintre Sectorul 4 al Municipiului București și Amenajarea Domeniului Public 4 (ADP 4) SA în vederea realizării în comun a evenimentelor artistice, culturale educative și sportive în zona rotundă a Parcului Lumea Copiilor, fără obligații financiare din partea Sectorului 4 a Municipiului București”, se menționează în proiectul de hotărâre care urmează să fie adoptat joi de Consiliul Local al Sectorului 4. Cooperarea dintre primăria condusă de Daniel Băluță și ADP 4 SA, unde director general este Marian Goleac, ales consilier pe lista PSD în iunie 2016, dar care, ulterior, a renunțat la mandat pentru a prelua frâiele acestei societăți deținută de Consiliul Local al Sectorului 4, se va derula pe o perioadă de patru ani (vezi documentul în facsimil). În spatele acestei colaborării este de fapt un aranjament strigător la cer între edilul Daniel Băluță și directorul Marian Goleac. De ce?

 

 

Băluță centrează, Goleac marchează 

 

În primul rând, ADP 4 este societatea care se ocupă cu amenajarea spațiilor verzi din sector, dar efectuează și lucrări de deszăpezire și montare a băncuțelor prin parcurile și pe străduțele dintre blocuri. Deci, n-are nici în clin și nici în mânecă cu organizarea de evenimente artistice, cultural-educative și sportive. Adică, zero experiență în acest domeniu. În schimb, Primăria Sectorului 4 are direcții specializate cu mulți angajați pentru organizarea de evenimente “artistice, cultural-educative și sportive". Astfel, fără nicio dezbatere publică sau licitație, edilul Daniel Băluță îl ajută “dezinteresat” pe controversatul Marian Goleac, adevăratul vătaf al spațiilor verzi din Sectorul 4, să-și etaleze, timp de patru ani, abilitățile manageriale în organizarea de evenimente artistice, cultural-educative și sportive.

 

  

 Care sunt serviciile oferite de ADP 4

 

Pe site-ului ADP 4, societatea păstorită de directorul general Marian Goleac, sunt oferite următoarele servicii:

 

 •       Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi, în funcție anotimp

 •       Lucrări de tăiere de regenerare și doborâre fragmentată arbori

 •       Lucrări de deszăpezire

 •       Lucrări de amenajare alei

 •       Închiriere de utilaje specializate

 •       Lucrări de instalații electrice

 •       Mobilier din lemn executat la comandă

 •       Lucrări de execuție și întreținere instalație de aspersoare

 •       Lucrări de evacuare deșeuri vegetale și moloz

 •       Proiectare peisageră, atât pentru spații verzi, cât și pentru instatii de irigare


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27

Documente:Parerea ta...

MIKIM
26 Apr 2018

Smecheriile astea facute de toti primarii, nu sunt observate de DNA? Sau primarii sunt prea marunti pentru muschii DNA?
CURIOSUL
27 Apr 2018

CE SE INTAMPLA CU TERENUL ADP SECTOR 4 DEZAFECTAT , CEL DE LANGA BELLU CATOLIC? SE PARE CA AU PUS-O DE O AFACERE!!! ACOLO AR TREBUI SA FIE PARC ORI EXTINS BELLU ORTODOX!!! ! HEI, DNA, AFACERI PSD CU TERENURI!!!!
ANONIM
27 Apr 2018

Pt DNA: ADP S 4 dezafectat si premeditat pregatit de afacere este situat intre Oraselul copiilor si Cimitirul Bellu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray