2019-11-18 06:49

Primul VERDICT al legiștilor în cazul lui Răzvan CIOBANU: avea o puternică hemoragie la cap

 |  13:37
Primul VERDICT al legiștilor în cazul lui Răzvan CIOBANU: avea o puternică hemoragie la cap

Trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu va fi ridicat azi de la morgă de rude. Între timp, medicii legişti urmează să stabilească din ce cauze a murit creatorul de modă. Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa într-un accident teribil petrecut în judeţul Constanţa. Autoturismul de lux pe care îl conducea s-a răsturnat și a intrat în mai mulţi copaci.

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au ajuns marţi dimineaţă la Institutul de Medicină Legală din Constanţa acolo unde vor fi gata rezultatele necropsiei. Concluziile legiştilor ar putea elucida misterul care planează în jurul decesului designerului.

Surse din anturajul specialiștilor citaţi de Libertatea spun că, în acest moment al derulării investigațiilor medicale, medicii legiști au depistat că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier. Scenele teribile s-au petrecut în localitatea Săcele, județul Constanța. Mașina condusă de Răzvan Ciobanu, care se întorcea de la mare, a ieșit cu viteză de pe șosea, a mers aproape un kilometru pe câmp şi a lovit mai mulți copaci, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray