2019-10-15 16:48

Printre VICTIMELE atacului armat din MUNCHEN se află și o ROMÂNCĂ

 |  20:36
Printre VICTIMELE atacului armat din MUNCHEN se află și o ROMÂNCĂ

Un român se află printre cei trei răniţi în incidentul armat care a avut loc marţi dimineaţă într-o gară regională din apropiere de Munchen, landul german Bavaria, potrivit site-ului publicaţiei germane Die Welt. Românul este unul din cei doi bărbaţi - alături de un german - răniţi accidental de atacator.

Cei doi au suferit răni la braţ şi picior, dar vieţile lor nu sunt în pericol.

Conform agenţiei France Presse, cetăţeanul român ar fi o femeie.

Cel de-al treilea rănit este o poliţistă, care se zbate între viaţă şi moarte, a declarat la televiziunea germană Marcus da Gloria Martins, purtătoare de cuvânt a poliţiei din Munchen.

Incidentul a avut loc pe peronul staţiei Unterföhring, într-o suburbie din nord-estul oraşului Munchen, după ce poliţia a fost alertată în legătură cu un incident petrecut într-un tren la intrarea în gară. Ulterior, un bărbat a deschis focul atunci când i s-au cerut actele de identitate. Individul a reuşit să smulgă arma unui poliţist, pe care a şi folosit-o în atac, şi a încercat să împingă un agent sub roţile unui tren care tocmai intra în staţie, scrie Agerpres.

Agresorul, un german de 37 de ani, a fost la rândul lui rănit şi arestat de forţele de ordine. Autorităţile au exclus posibilitatea unui motiv 'politic sau religios' al atacului. Agresorul nu era cunoscut de poliţie decât pentru o condamnare în 2014 pentru deţinerea unei mici cantităţi de marijuana.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray