2019-10-17 11:09

Prințul PAUL a început operațiunea RETROCEDAREA ROMÂNIEI

 |  12:36
Prințul PAUL a început operațiunea RETROCEDAREA ROMÂNIEI

Reţinut în trecut în dosarul "Ferma Băneasa", cauză care viza retrocedări ilegale, Prinţul Paul nu se sfieşte să ceară în continuare în instanţă drepturi asupra unor proprietăţi. In luna iulie, Prinţul Paul a început ampla operaţiune "Revendicarea Terenurilor", deschizând procese în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară, acțiune ce seamănă cu o cerere de "retrocedare a României", dacă luăm în considerare zonele atât de diferite și vaste ale țării, notează cancan.ro.

Prinţul Paul a deschis procese ce vizează restituirea unor proprietăţi la Tribunalul Bucureşti, la Tribunalul Ilfov pentru dreptul asupra unor terenuri din comuna Snagov, la Tribunalul Timiş pentru dreptul unor terenuri din comuna Banloc şi la Tribunalul Călăraşi pentru dreptul asupra unor terenuri din comuna Mânăstirea.

Odată milionar, Prinţul Paul a avut, după problemele cu justiţia, şi probleme cu banii. Recent, acesta a fost executat silit pentru suma de 169.000 lei, care reprezintă contravaloarea unui contract de consultanţă pe care nu l-a mai achitat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-07Parerea ta...

PRINTUL PORCILOR
07 Aug 2017

la puscarie
GOGU
07 Aug 2017

Corect.... printul porcilor.....dar sa il ia si pe cumatrul lui in cocina .. ..
LUCI
07 Aug 2017

Ba am innebunit printu paul de romania. Scarba de om.
POPA ELENA
08 Aug 2017

Ce print? mai bine zis hot al Romaniei,noi romanii nu recunoastem monarhia,printii si casa regala, nu avem nevoie de astfel de oamenii care nu au facut nimic pentru tara doar au venit sa o prade, sa se duca acolo de unde au venit.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray