2019-10-20 22:31

Procurorii au deschis un nou dosar pe numele Elenei Udrea pentru creditul luat de la BRD

 |  12:23
Procurorii au deschis un nou dosar pe numele Elenei Udrea pentru creditul luat de la BRD

Procurorii au deschis un nou dosar pe numele Elenei Udrea, în legătură cu un credit luat de la BRD. Numele fostului ministru apare în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, în care procurorii DIICOT i-au pus sub acuzare vineri pe omul de afaceri Adrian Sârbu și pe fostul senator Sorin Roșca Stănescu.

Potrivit primelor informaţii, Elena Udrea ar fi luat un credit de 3 milioane de euro, care ar fi fost girat cu un teren supraevaluat.

DIICOT a precizat că procurorii și-au declinat competența în favoarea DNA, la data de 4 martie, în legătură cu dosarul deschis pe numele Elenei Udrea.

Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu au fost aduși vineri la sediul DIICOT pentru a fi audiați într-un dosar de fraude bancare, în care sunt suspectați de înșelăciune și spălare de bani, după ce au luat credite de la o sucursală a BRD fără a mai înapoia banii.

DIICOT a precizat că prejudiciul reținut în sarcina lui Adrian Sârbu este de 4 milioane de dolari iar în cazul lui Sorin Roșca Stănescu prejudiciul este de 3 milioane de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-15Parerea ta...

PROSTII, DOAR DISPERARE
15 Mai 2015

Kovesi nu se impaca cu gandul ca Udrea este cel mai correct politician si ca s-a pus cu cine nu trebuie. Daca nu au gasit nimic in Gala Bute bietii procurori au fost pusi sa caute altceva unde vor lua aceeasi teapa ca si la dosarul Gala. Le plang de mila procurorilor care primesc astfel de porunci comuniste de a o executa pe Udrea cu orice chip. Acel credit a fost achitat , l-a luat legal altfel banca privata nu il acorda, agirat corect cu bunuri existente si uite asa DNA iar se face de ras . Se autodiscrediteaza, nu inteleg ca Udrea n-a facut nicio ilegalitate .n-a furat un leu de la nimeni si nici n-a incalcat vreo lege. Ori o banca provata nu poate fi luata la intrebari despre cum isi face treaba de catre stat. Din cate stiu, sistemul securisto-comunist a disparut, sau nu?!
DNA JOACA LA CACEALMA
15 Mai 2015

Asta este dovada vie ca DNA nu mai stie ce sa inventeze legat de Udrea. Vor cu orice chip sa-i gaseasca vreo ilegalitate si nu gasesc. Dupa ce s-a dovedit ca dosarul Bute este o facatura la nivel de retardat, au gandit ei ce au gandit si au zis ca daca nu gasesc nimic, macar sa inventeze subiecte de presa cu Udrea, fara sa conteze daca e adevarat sau nu, ce se spune. Se stia ca acel credit a fost ok, banca a confirmat public, Udrea a vandut afacerea, oricum ea achitase pana sa vanda toate indatoririle fata de banca. Eu nu inteleg de ce vrea DNA sa se autodiscrediteze, nu cumva cineva a pus gand rau acestei institutii? Pentru ca tot ceea ce au inventat cu Udrea a fost doar minciuna crasa, nimic dovedit, ci mai degraba cacealma doar-doar prinde la presa si la prostime! Udrea este pana azi cel mai corect politician, nimic din tot ceea ce i s-a pus in carca nu s-a putut dovedi si nici nu se va putea dovedi pentru ca minciunile nu se pot dovedi, da?
TAMPENII STIL DNA-SRI...
15 Mai 2015

O tampenie mai mare ca aceasta nu putea fi inventata decat de niste minti inguste, dar diabolice...ce mai doreste DNA? Coldutza este in cautare de recastigare a raspunsului pozitiv al...opiniei publice, ori asta suna ca dracu', dupa cum graia Roman Petrica...odata ce creditul a fost achitat, iar BRD n-a avut nicio obiectie in privinta restituirii acestuia, ce mai vrea Trinomul blestemat? E o situatie de pierdere de teren, ca la rugby, pana csnd eseul va fi marcat de fosta ministru!
MARINELU
15 Mai 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
MATA HARI DE PLESCOI
15 Mai 2015

Scirba ordinara , spioana , tiganca jegoasa . Inpachetata si trimisa in Coreea de nord direct . Scapa tara de o javra hoata .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray